To sto si rekjao meni je sasvim jasno zasto si rekao, nema potrebe da se 'izvlacis'.
Sigal (kada sam video da je to sto on radi aikido, tada sam pozeleo da se time bavim, povrsno ili ne nisam zazalio) je jedan od dvojice belaca na zemlji sa najvecim danom, 7. ja to ne bih omalovazavao. A sta mislis koliko ima napacenih likova koji jedva cekaju da se pokace sa Sigalom pa da ga posle tuze.... Ne budi smesan Sigal je Vrhunski majstor. IMa filmova gde je pravio gluposti ali i dalje je ono sto sam rekao.
Nisam gledao preformans, nego prezentaciju i bili su jos neki poznati majstori, japanci...
Iam nogo klubova koji se zovu aikido i izvode taj kako ti kazes folklor, to je meni zao, ali to je njihova greska, jer godimama nisu pogledali van svoje sale....
Verujem da je to tebi smesno, kao sto je i meni smesno ono kod vas, kad te nako napadne, a ti skines cvikerte i ubodes ga u oci (to sam vido sliku u novinama) i ono kad ti neko trazi novcanik a ti ga udaris novcanikm po faci!!! Hehe, mi smo se danima smejali tome, u klubu,
Pa ipak do sada nisam omalovazavao sistem....
Nego reci ti meni, bas sam danas pricao sa ortakom iz kluba, i on kaze da je 100% siguran da je Vesa imao klub koji se zb\vao Vukovi i gde se radio SAMO sistem, a ti kazes da tvoj klub nema veze sa njim? Pazi ne pokusava da te nesto provociram sa ovim pitanjem nego me jako interesuje sta je tu i kako...