Где почиње Босна, ту престаје логика: Крију муџахедине, привиђају им се Руси!

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.293
Оптужбе о "камповима у којима тренирају руске паравојне формације" у Српској служе да прикрију истину о радикалним исламистима који из БиХ иду да ратују у Украјини
6560dbe6b49495daf607e939.jpg

Изјава министра одбране БиХ Зукана Хелеза о наводним "паравојним камповима у којима српски и руски екстремисти пролазе обуку" нису утемељене на чињеницама и треба га позвати на одговорност, указује за РТ Балкан декан Факултета безбедности у Бањалуци проф. Предраг Ћеранић.

"Један од проблема у Босни и Херцеговини је то што људи који су политички лидери, када добију неку важну државну функцију, а Зукан Хелез као министар одбране свакако је на важној функцији, не схватају да свака њихова реч због функције има тежину", наводи Ћеранић, додајући:

"Државни функционери не смеју да говоре шта им пада на памет у циљу придобијања бирачког тела, већ да њихове изјаве буду у циљу заштите и безбедности свих грађана БиХ, јер све и представљају."
Тврдње Зукана Хелеза засноване су, каже наш саговорник, на основу текста на сајту иностране новинске агенције, а министар уопште није проверавао те информације, па га не треба схватати озбиљно.

"Он своје изјаве треба да темељи на информацијама које добија од званичних институција БиХ, као што су Министарство безбедности, Обавештајна агенција, СИПА и друге. Са тим институцијама треба да договара и мере које ће осигурати безбедност свих грађана БиХ", наводи Ћеранић, истичући да Хелез овако само делује неозбиљно и неодговорно.

"Уколико се не призове памети државни органи БиХ могли би да га позову на одговорност због узнемиравања јавности и ширења дезинформација. Тужилаштво треба да одреди да ли је одговорност политичка или кривична", наглашава декан Факултета безбедности.
Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић истакао је да су нетачне тврдње министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да на подручју ове општине постоје војни кампови за обуку и да поседује фотографије о томе, као и да је невероватно да на тако озбиљној позицији може бити човек који шири такве дезинформације.

И начелник општине Фоча Милан Вукадиновић , која је према Хелезовим тврдњама такође место где се окупљају и обучавају "српски и руски милитанти", одбацио је као неосноване и неистините наводе министра Хелеза.
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/6...blika-srpska-srbi-rusi-teroristi-mudzahedini/
Докле више антисрпске политике, лажи од муслиманских власти у БиХ?
 
Докле више антисрпске политике, лажи од муслиманских власти у БиХ?
'oces da @комшија ostane bez posla, sta on da copy/pastyje onda, ako nema ovakvih dezinformacija, ne rece samo koje agencije?
на основу текста на сајту иностране новинске агенције, а министар уопште није проверавао те информације, па га не треба схватати озбиљно.
 
Ne mogu Rusi da se priviđaju kad su oni ssad u dilu s tim istim mudžahedinima. Ne mislite valjda da je Hamasu dalekometne rakete poklonio Deda Mraz?
Ni jevreji ne kažu da su te primitivne rakete u posedu "hamasa" ruskog porekla.Da ti Dlugi malo ne patiš od opsesije Rusijom ?
 
Helez je onaj što je krenuo da namlati Dodika pa se ovaj ušutio i sakrio iako mu je Helez pred novinarima opsovao majku, i nakon svega mu Dodo prišao i pružio ruku? :zper:
Helez je budala koja pušta dezinformacija. U sklopu pokušaja da se istom opasnošću proglase vehabije i ravnogorci. I da se dokaže da kod i ostala dva naroda postoje grupe koje potencijalno mogu biti prijetnja. To što su poslije rata sve terorističke napade u BiH izvele vehabije nema veze.
 
IMG_7467.jpeg


Муслимани Балкана уједињени са домаћим издајницима у Србији подржавају Хамас и бојкот ционистичке робе.
Разумем да се муслимани боре за своју нацију ислама и Исламску Државу, али не разумем домаће издајнике.
 
Šta će mi jevrejski kad Hamasovci to sami priznaju:
Pogledajte prilog 1453257


Datum valjda vidiš, lepo su se ljudi još proletos dogovorili.
Niko ti ništa ne krije, samo se ovde neki prave nevešti.
Koliko ti mlatiš gluposti. Zna se kako rusko oružje završava kod Hamasa, preko Irana, Sirije i drugim kanalima. Isto tako je nekim kanalima dosta NATO oružja namenjenog Ukrajini završilo kod Hamasa. Prodali korumpirani Ukrajinci nekome i nakon par ruku završilo kod Hamasa.
 
IMG_7467.jpeg


Муслимани Балкана уједињени са домаћим издајницима у Србији подржавају Хамас и бојкот ционистичке робе.
Разумем да се муслимани боре за своју нацију ислама и Исламску Државу, али не разумем домаће издајнике.
Vala kad sam vidjela spisak proizvoda koje ne treba kupovati, ispada da su nam još samo džamijske bombone za mevlude dozvoljene :D
 

Back
Top