- Poruka
- 95.339
isao sam ja svojevremeno i busem do bratislaveDaleko je,...jedino avionom low cost ako nađe, pa vozim ili bus-om u Beč. To je extra varijanta.

isao sam ja svojevremeno i busem do bratislaveDaleko je,...jedino avionom low cost ako nađe, pa vozim ili bus-om u Beč. To je extra varijanta.
AviJonom.bas je venecija za vikend putovanje.
vikend mu treba samo da ode i vrati se![]()
covek rece povoljno.AviJonom.
E sad blizu i povoljno i dobro.covek rece povoljno.
Ponoc u Veneciji uopste nije romanticna.😀Venecija, .............najlepsa opcija, posebno ovog Oktobra kada je nebo plavo , suncano, toplo......................a ponoc u Veneciji je nesto najlepse sto romanticni par moze doziveti.
Nisu zastrasujuci.🙂 Venecija samo nocu jer nije bas osvijetljena i odjednom nigdje nikoga od turista koji su tu bili danju.Ja nisam bila u Veneciji, ni u Budimpešti.
Oba grada mi deluju zastrašujuće!![]()
Jesu,...onaj most "uzdaha" u Veneciji.Strašno!Nisu zastrasujuci.🙂 Venecija samo nocu jer nije bas osvijetljena i odjednom nigdje nikoga od turista koji su tu bili danju.
Venecija je jedinstven grad,svakako preporucujem za obilazak...ali mislim da treba obilaziti u nekom toplijem periodu,npr.za prvi maj 🙂.Zna biti hladno i jak vjetar u ovo doba godine i kasnije.
Ja sam bila u Veneciji vise puta na kratko,i jednom na duze.tj.citav dan.😀Jesu,...onaj most "uzdaha" u Veneciji.Strašno!
Mađari mi deluju namrgođeni i k'o da mrze celi svet!😁
Nije Bratislava skup grad,...mogli bi tamo naći povoljniji smeštaj, Beč posetiti iz Bratislave jer je blizu, pa ni karta neće mnogo izaći.Beč i Bratislava su dobra kombinacija...jos ako je lijepo jesenje vrijeme...eto romantike.🙂
E,sad...Bec isto spada u skuplje gradove,dok Bratislava mislim da nije.
Nedovoljno jeste,ali zavisi i od njih samih,da li put shvataju kao avanturu ili im je bitna udobnost.Nije Bratislava skup grad,...mogli bi tamo naći povoljniji smeštaj, Beč posetiti iz Bratislave jer je blizu, pa ni karta neće mnogo izaći.
Svejedno,...msm da je vikend ipak nedovoljno.
pa bas ta mistika, poluosvetljene ulice i trgovi, miris mora, fenjeri, duh proslosti olicen u arhitekturi , zvuk necijih koraka iz uzanog procepa izmedju starih kuca, ...............taj zastrasujuci efekat metafizike Modiljanijevih motiva u iscekivanju necega sto se nece dogoditi ................donosi "leptirice" uzbudjenja u stomaku, ...............ovo mozes samo u Veneciji osetiti.Ponoc u Veneciji uopste nije romanticna.😀
Cak je pomalo i zastrasujuce.😂
nesto se ne zanose turistima, to je cinjenica...Mađari mi deluju namrgođeni i k'o da mrze celi svet! 😁
😆nesto se ne zanose turistima, to je cinjenica...zato i nemaju sem u BP bilo sta na engleskom...tj. tu i tamo, jedva...
konobar kojeg sam pitala kakvo im je to jelo...kaze meni onako...indeferentno...to ti je dobro pitanje...hmmm...to je samo izmisljen, mastovit naziv...
na drugo pitanje dokle rade...isto...hmm...dobro pitanje...dok ne odete...valjda necete dugo![]()
To za Mađare je tačno, pogotovo njihovi carinici znaju biti grubi, neljubazni, imaš utisak da će te streljati!Jesu,...onaj most "uzdaha" u Veneciji.Strašno!
Mađari mi deluju namrgođeni i k'o da mrze celi svet! 😁
Ja Budimpestu volim i volim i volim ali taj njihov vasar mi nekako tako malecni, nekako mi ne odrazava viziju kakvu imam u glaviU Budimpešti je počeo ili počinje 18. onaj njihov Božićni vašar, ja ga tako zovem, sa tezgama, šarenišima, klopom. Traje do 1. Naredne a bliske nam godine.
Eto prilike da se zabavite na jednom produženom vikendu
Onda je Guča za tebe 😂Ja Budimpestu volim i volim i volim ali taj njihov vasar mi nekako tako malecni, nekako mi ne odrazava viziju kakvu imam u glavi
Mislim ti mali vasari po malim idilicnim mestima mi vec i slikom greju srce ali BP je ipak veci grad a ima tako maleni vasar![]()
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........nije dotle jos dosloOnda je Guča za tebe 😂
A kiseli kupus iz zemljanog lonca???neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........nije dotle jos doslo
![]()
moze ali bes kupusaA kiseli kupus iz zemljanog lonca???
Mislim, ima ga tamo, jes malo skup al vredi
Samo lonac znaci 😂moze ali bes kupusa![]()
ma ima meso valjdaSamo lonac znaci 😂