Memnom
Elita
- Poruka
- 15.763
Nadodao bi i vrijeme.ne radi se samo o cenu smestaja nego i o ceni prevoza.
da li znas koliko imas povoljnog smestaja na tajlandu?
ali ti treba dobra para da odes donde
Nadodao bi i vrijeme.ne radi se samo o cenu smestaja nego i o ceni prevoza.
da li znas koliko imas povoljnog smestaja na tajlandu?
ali ti treba dobra para da odes donde
ali je dole sve jeftinije od smestaja do hrane, osim ako ne ponese sendvicepa i do albanije mu treba jedno 100 evra na benzin i putarine
Ma moze biti jeftinije i 5 puta. Ako je iz Vovodine kao sta mislim da je po meni mu se nikako ne isplati ici do Albanije za nocenje ili dva kao sta je napisao.ali je dole sve jeftinije od smestaja do hrane, osim ako ne ponese sendvice
dakle madjarska rumunija bugarska makedonijarekao je van teritorije ex yu, znaci lokacije u nasoj zemlji ga ne zanimaju
jaoooo mi iz Vojvodine smo bili bar 5 puta u Segedinu .....ti predlozi su bzvzMa moze biti jeftinije i 5 puta. Ako je iz Vovodine kao sta mislim da je po meni mu se nikako ne isplati ici do Albanije za nocenje ili dva kao sta je napisao.
Citas li ti sta je covjek napisao u uvodnom postu. Godisnjica mu je !! Kakvi sendvici?
Vec ako budu sendvici neka budu barem topli![]()
Mnogo ste komplikovani.jaoooo mi iz Vojvodine smo bili bar 5 puta u Segedinu .....ti predlozi su bzvz
kao da mu savetujete da ide u Vrsac
Nisam mu nista predlagao, a i da jesam bilo bi previse ludu najvjerojatnije pa se necu truditi da niti pisem.jaoooo mi iz Vojvodine smo bili bar 5 puta u Segedinu .....ti predlozi su bzvz
kao da mu savetujete da ide u Vrsac
priroda, mir i razgledanjehmmm
imaš opciju u Mađarskoj jeftinije da prođeš od Budimpešte ukoliko više volite prirodu...to je ona severniji deo...Eger, Miškolc Tapolca, kupanje u onim pećinama, Silvašvarod, pećine, jezera...
zavisi šta želis...grad, prirodu? mir ili razgledanje?
hmm...posto Rumuniju ne znam barem ovaj deo blize granici...priroda, mir i razgledanje
dok smo ziveli u Srbiji, isli smo par puta u Moroholom... mislim da je za tu priliku koju si naveo i malo para optimalan izbor.Dobar dan.
Moze li neki predlog gde otići na vikend sa devojkom (jedno-dva nocenja)?
Godisnjica nam je pa zelim da je iznenadim.
Po mogucnosti sto povoljnije jer nisam pri novcu u poslednjem periodu. Ja bih reci nesto van granica ex Yu?
Svojim autom, sta mislite?
Dobar dan.
Po mogucnosti sto povoljnije jer nisam pri novcu u poslednjem periodu. Ja bih reci nesto van granica ex Yu?
Sarajevo, MostarDobar dan.
Venecija, .............najlepsa opcija, posebno ovog Oktobra kada je nebo plavo , suncano, toplo......................a ponoc u Veneciji je nesto najlepse sto romanticni par moze doziveti.Dobar dan.
do devojkeDobar dan.
multumesc pentru cuvintele frumoaseako ces van granica a povoljno onda temisvar
em blizu em povoljno em ima sta i da se obidje tamo
bas je venecija za vikend putovanje.Venecija, .............najlepsa opcija, posebno ovog Oktobra kada je nebo plavo , suncano, toplo......................a ponoc u Veneciji je nesto najlepse sto romanticni par moze doziveti.
najpametniji savetvodi je kod stepe na punjenu