Gde odu spermatozoidi nakon vazektomije? Doktor objasnio šta se dešava i neće vam biti dobro! A evo šta nikako ne smete

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.040
Da li znate šta se dešava sa "opasnim" spe*matozoidima nakon vazektomije? Gde oni odu ukoliko se ne izbace prilikom eja*ulacije i kako to utiče na plodnost? Odgovor na ovo pitanje dao je doktor Suđi na popularnoj platformi TikTok.

Nakon vazektomije, muškarac ostaje sposoban za eja*ulaciju, ali seme više ne sadrži spe*matozoide. Vazektomija je hirurška procedura tokom koje se presecaju i vezuju kanalići koji prenose spe*matozoide iz testisa do uretre. Time se sprečava njihovo prisustvo u semenu koje muškarca izbaci tokom eja*ulacije.

A gde oni odu? Evo šta kaže doktor Suđi...

"Priikom vazektomije, kanal koji prenosi spe*mu od testisa do uretre je presečen. Kada se to uradi, spe*ma ne može da napusti telo. Ipak, ne treba da brinete zbog toga. Nekoliko meseci nakon prcedure, spe*ma se i dalje proizvodi i vraća nazad u telo, ali na zaista bezbedan način", objašnjava doktor.

On napominje i da nakon vazektomije još neko vreme je potrebno da se koristi kontracepcija. Da bi se postigla potpuna sterilnost, potrebno je nekoliko meseci ili određen broj eja*ulacija kako bi se sva preostala spe*ma eliminisala iz kanala. Nakon što je potvrđeno da eja*ulat više ne sadrži spe*matozoide, vazektomija postaje veoma efikasan oblik trajne kontracepcije.

Važno je napomenuti da vazektomija ne utiče na produkciju spe*me u testisima, već samo na njen transport iz tela. Muškarac i dalje eja*ulira normalno, ali "sadržaj" neće sadržati spe*matozoide, što sprečava oplodnju.

https://mondo.rs/Magazin/Zdravlje/a1829956/Gde-odlazi-musko-seme-nakon-vazektomije.html
1694799220334.png

Da li znate šta se dešava sa "opasnim" spe*matozoidima nakon vazektomije? Gde oni odu ukoliko se ne izbace prilikom eja*ulacije i kako to utiče na plodnost? Odgovor na ovo pitanje dao je doktor Suđi na popularnoj platformi TikTok.

Nakon vazektomije, muškarac ostaje sposoban za eja*ulaciju, ali seme više ne sadrži spe*matozoide. Vazektomija je hirurška procedura tokom koje se presecaju i vezuju kanalići koji prenose spe*matozoide iz testisa do uretre. Time se sprečava njihovo prisustvo u semenu koje muškarca izbaci tokom eja*ulacije.

A gde oni odu? Evo šta kaže doktor Suđi...

"Priikom vazektomije, kanal koji prenosi spe*mu od testisa do uretre je presečen. Kada se to uradi, spe*ma ne može da napusti telo. Ipak, ne treba da brinete zbog toga. Nekoliko meseci nakon prcedure, spe*ma se i dalje proizvodi i vraća nazad u telo, ali na zaista bezbedan način", objašnjava doktor.

On napominje i da nakon vazektomije još neko vreme je potrebno da se koristi kontracepcija. Da bi se postigla potpuna sterilnost, potrebno je nekoliko meseci ili određen broj eja*ulacija kako bi se sva preostala spe*ma eliminisala iz kanala. Nakon što je potvrđeno da eja*ulat više ne sadrži spe*matozoide, vazektomija postaje veoma efikasan oblik trajne kontracepcije.

Važno je napomenuti da vazektomija ne utiče na produkciju spe*me u testisima, već samo na njen transport iz tela. Muškarac i dalje eja*ulira normalno, ali "sadržaj" neće sadržati spe*matozoide, što sprečava oplodnju.

https://mondo.rs/Magazin/Zdravlje/a1829956/Gde-odlazi-musko-seme-nakon-vazektomije.html
Pogledajte prilog 1410381

Od sad da znas, kad postavljas temu , da se ne pozivas na mondo video ili bilo koji outside video, jer to npr ja ne mogu da vidim, a mnogi imaju i block za spoljne video materijale..

Ako mozes skini link, ili sadrzaj pa postavi, ovako to tesko ide..
link je za tekst koji sam i preneo

Sto se tice zastite od oplodnje, pa majku mu lakse procitati malo literature , ne ici kod seksologa, oni ce vas samo zbuniti, npr onaj maric moze samo da vas zbuni , dobar je mozda za pocetnike, ali nikako za nekog ko kupi neki erotski mesoviti casopis, ako ih ima sad....iskreno ja zaboravih kako su se zvali casopisi koje sam ja kupio polovne, pazi polovne, to ti je neka sica, kupujes ih na istom mestu gde i polovne ukrstenice.

Nije lako zatrudneti , ako musko zna milion trikova kako da sacuva zenu , uopste nije lako...
Lako je zatrudneti ako ga boli q ili ako je neki pajser pa od 20 fora koristi samo 10 i jos se hvali kako ju je zastitio, obicno takve vidim, ne vidim ja nego mi pricaju poznanice i nepoznanice...

To me malo podseca na voznju biciklom, kad sam vozio ja sam padao milion puta, ali ti radis i policajski krug i pravis slalom zadnjim tockom i vozis po takvim terenima da kad vozis po ulici bez ruku , to ti je zezanje mozes da vozis, skreces, okreces polukruznu , da pravis male krivine...nije uopste isto kad napises na papiru i ono sto se vidi u realu.
Neko bi pmislio daj necu sa ovim da se vozim toliko pada, ne zna da vozi....sad postoje elektronski sistemi na motorima koji odrzavaju nagib podignutog prednjeg tocka....

Cak i 100% zasticena zena ce da vam dize paniku, nije do zastite nego je do nje....
To se vidi kad je ispitate sta misli kako to funkcionise....obicno vidite da nesto zna nesto pojma nema....
A to morate da racunate kod seksualnih odnosa, i to sta osoba misli a ne sta jeste ili sta zna...

Uostalom veci deo kod Mz odnosa i seksa je u nevidljivom, sta ona misli , ko je dobar za nju , koliki mu je, da li je to vazno ili ne, a ne sta je ustvari.....
Ta koja sozna sta je ustvari , ta se brzo posle tog koji joj otvori oci i uda....jer oseti da je dotakla sve sto treba da zna..
Posle toga neudate ostanu samo one koje ili ugadjaju sebi ili imaju neku svoju agendu...

A sta ako sa nekom drugom zenom pozeli decu? Pozeli i ona?

Pa čuj čovek ima 50 godina

Ima troje djece koji su odrasli i on za sebe kaže da me želi više djecu i otišao na vazektomiju valjda je i rekao da neće dozvoliti da mu neko zakači dijete

Šta da ti kažem ocito je da ce birati žene koje ne žele (više) djecu

Back