A ti i dalje ne kapiraš ko sam jakako znas ove podatke?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti i dalje ne kapiraš ko sam jakako znas ove podatke?

Nije se vrnuo, nešto mu BG prirastao k srcuVidim ga sad kako peva Vučiću
"Samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu
Vraćam se majci u Bosnuuu"
![]()
kapiram..slusas neke price koje odgovaraju narativu koji zelis i prihvatas ih kao istinite bez konkretnog dokaza.A ti i dalje ne kapiraš ko sam jai šta sve mogu, samo ako hoću
![]()
Batica je persona non-grata za veliki broj stanovnika ove zemlje. Normalno je da se malo pritaji. Mada, pojavio se u Areni nedavnoMilos caci?
I da lično leči Vučića.Ја очекујем да ће бити неки министар здравља
Ne kapiraš, jako je lako saznati nešto ako te malo interesuje... pa Srbija je jedno malo globalno selokapiram..slusas neke price koje odgovaraju narativu koji zelis i prihvatas ih kao istinite bez konkretnog dokaza.
okNe kapiraš, jako je lako saznati nešto ako te malo interesuje... pa Srbija je jedno malo globalno selo![]()
IzBosne.... ahahahahaha....Је л' то беше онај избосне?
Svi smo mi iz Istog Mestanemam pojma odakle je.....

Ne mešaj politiku i zadovoljstvoMožda se izvukao, da se spase od vešala. Kao Toma Grobar, kao Neša Slina.
Novi Predsednik Srbije

iz materice.Svi smo mi iz Istog Mesta![]()
To je posleiz materice.
pa nismo iz mooda jer je potrebna i zenska jajna celija...tako da jesmo iz matericeTo je posle
To je kao Služba za selidbepa nismo iz mooda jer je potrebna i zenska jajna celija...tako da jesmo iz materice![]()
Milos caci?
Očekujem kad budu izbori da bude na SNS listi i postane poslanik kao i Kebara onda.

Ko ti je kriv što nisi vidovit?kako znas ove podatke?
U nedelju uveče pojavio se u sedištu SNS-a. Na konferenciji za medije AV stajao je levo..i pevao neke pesme zajedno sa svima.
Ponovo obučen u onaj svetlo braon džemper koji je nosio i ranije.
Kuku, pamtim garderobu studenta koji želi da uči.