Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
gde na letovanje sa deteom od 3 godine u avg a da nije Grcka
Zanima me koje jos destinacije tj letovalista mogu pogledati a da je podono a dete od 3 godine (sto podrazumeva cisto more i plaze zanimacije za decu) a da nie Grcka
Turska.....
Moja sestra je vodila bebu od nekih 8-9 meseci...i super su se snasli....
Znaci ako je bilo podobno za bebu tako malu zasto nebii za dete od tri godine....
Pozdrav!!!!
Turska.....
Moja sestra je vodila bebu od nekih 8-9 meseci...i super su se snasli....
Znaci ako je bilo podobno za bebu tako malu zasto nebii za dete od tri godine....
Pozdrav!!!!
Zanima me koje jos destinacije tj letovalista mogu pogledati a da je podono a dete od 3 godine (sto podrazumeva cisto more i plaze zanimacije za decu) a da nie Grcka
Hm...zavisi od finansijskih mogucnosti. Ukoliko ne zelite da potrosite puno novca preporucila bih letovanje u Bugarskoj, blaza je klima, plaze su dugacke, jeftino je pa mozete sebi puno toga priustiti...
Ukoliko vam pak novac nije problem dobar izbor bi bio Kipar, Sardinija, Spanija i eventualno Turska. Licno ne bih isla sa tako malim detetom u Egipat jer su temperature preko leta nesnosne. Kada bih bila na vasem mestu odabrala bih Rodos iako je u pitanju grcko ostrvo, puno sadrzaja za decu, prelepe, dugacke plaze, divan grad za setnju...sve je po meri porodice...
Zavisi šta želite i očekujete od letovanja kao i koliko ste spremni da izdvojite para.
Ako ćete u hotelski kompleks onda možete bilo gde. Ja sam vodila bebu od 9 meseci u Tunis u julu mesecu i apsolutno nije smetala vrućina jer smo svakako bili non stop u hladu, a beba i muž su se kupali u bazenima.
Ako želite lepo i čisto more sa pristupačnim plažama, možete u Egipat ili Tursku. Sve ostalo je suviše daleko, a nije baš zgodno da putovanje predugo traje sa detetom od 3 godine. Doduše zavisi i od deteta.
Ako ste prilagodljivi biće vam svuda dobro, naročito detetu. Ako ste komplikovani onda ćete teško biti zadovoljni.
Zato sto za pare koje dajes (do sa otprilike 450 evra po smeniv smo davali, a idemo 2 smene uglavnom) dobijes jednu socijalnu varijantu, uglavnom nedovoljno prostora za stvari i tako to....recimo mislili smo da idemo na Stavros jer blizu je i tako to-al cene su za nekih 100 evra vise nego prosle godine kad smo gledali (zasto? nemam pojma). A pored toga iskreno dosadila mi Grcka malo
za Tunis se plasim da nije vruce (isli bi pocetkom avg), a i plasim se tih stomacnih virusa....
Verovatno se žena primila na "haos" u Grčkoj. Eno mm već koluta očima kao da je zaboravio šta znači TV kampanja..