Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je ovde sati?
Brojevi se jedva vide prvo sam mislila da je bez brojevaKoliko je ovde sati?![]()
Iskreno,ja ne bih kupila ovakav sat,ni da mi plate.Brojevi se jedva vide prvo sam mislila da je bez brojeva
Kakav bi ti uzela?Iskreno,ja ne bih kupila ovakav sat,ni da mi plate. ?
Ali dobro...ukusi su razliciti.
Ja imam neki ali ostao je bez kazaljki a i iskreno vise mi senne svidja nekad mi se svidjao ,vintage stilIskreno,ja ne bih kupila ovakav sat,ni da mi plate. ?
Ali dobro...ukusi su razliciti.
Sta ukucaminternet
A jeste hahahahIzgleda k'o neka torta. ?
Ja bih uzela neki gdje se jasno vide brojevi i velicina kazaljke,jer ionako nosim naocari.?Kakav bi ti uzela?
Ja imam neki ali ostao je bez kazaljki a i iskreno vise mi senne svidja nekad mi se svidjao ,vintage stil
Sta ukucam
A jeste hahahah
Predlozite mi neke satove lepe a jednostavne
_jysk_ ako imaš u blizini , ona Švedska firma
Ovaj drugi mi se bas svidja ali imam osecaj da je poprilicno skupJa bih uzela neki gdje se jasno vide brojevi i velicina kazaljke,jer ionako nosim naocari.?
Po mogucnosti i da postoji kontrast izmedju boje podloge i boje brojeva.
I jos nesto,sto nisam mislila da je vazno,a jeste... kazaljka za sekunde.
Nesto mi je bez nje krnjav sat.?
Ovaj tvoj sat je nekako bezlican...ne vidi se nista,a ne znas ni koja je mala,a koja velika kazaljka.
Inace,ja volim one zidne satove u kutijama...ali dobro,oni nisu moderni,to je vec stvar ukusa.
Ovo prethodno je stvar funkcije.?
Ovaj je najjednostavniji mogući,ali ima sve sto treba jednom satu.?
Pogledajte prilog 1071614
Pogledajte prilog 1071620
Da vidim mada i nemaju neki izbor nasla sam jedan da mi se svidja ali mislila sam jos neke da vidim taj je najjednostavniji_jysk_ ako imaš u blizini , ona Švedska firma
I meni djeluje skupo.?Ovaj drugi mi se bas svidja ali imam osecaj da je poprilicno skup
Pa neznam meni mnogo za sat... ali gde ima da se kupiI meni djeluje skupo.?
Nekako je elegantan,za razliku od ovog prvog kog ima kod svakog Kineza.?
Ne znam cijenu,nasla sam sliku na netu.
Oba su jednostavna...a sasvim drugi utisak ostavljaju.
Sad vidjeh...i nije toliko skup...oko 50 eura.
A ima i popust.
Zavisi.Pa neznam meni mnogo za sat... ali gde ima da se kupi