- Poruka
- 75.801
ali malo više otvoreni i V izrez , msm da se vidi bolje broš , ne za drugoE bas mi je i to palo na pamet
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali malo više otvoreni i V izrez , msm da se vidi bolje broš , ne za drugoE bas mi je i to palo na pamet
Samo u prodavnicu HOLISTER.Pogledajte prilog 1298257
ALi ne online znaci , nego u prodavnicama da li je nekoo video ovakvu ili slicnu bluzu?Prodavnice kao npr Bershka , Sinsay, Zara,New Yorker..
To je super , mada ja u Bg idem jako retko ali jbg mozda nadjem i u Novom Sadu u second hand@Vanja145, ne znam da li otvaraš privatne poruke
Ugledala sam sasvim slučajno identičnu majicu (sa logom) u jednom beogradskom seknd hendu, poslala sam ti adresu, pa idi uzmi ako ti odgovara
Veličina je S.
I posle neko neka kaže da je sinhronicitet glupost
Pa neka ti neko kupi pa pošalje, breTo je super , mada ja u Bg idem jako retko ali jbg mozda nadjem i u Novom Sadu u second hand
Pa dobro, kakve veze ima, njoj se dopala. Svi nekad zapnemo za nečim što drugima nije baš najjasnijeA u cemu je fazon sa majicom?
Meni izgleda tako obicno i bezveze,da bi se angazovala tolika potraga za njom.
Ok to...ali rekoh mozda ima nesto sto ona zna,a mi ne znamo?Pa dobro, kakve veze ima, njoj se dopala. Svi nekad zapnemo za nečim što drugima nije baš najjasnije
Ko zna, možda je majica talismanOk to...ali rekoh mozda ima nesto sto ona zna,a mi ne znamo?
Aaa jbg kad zivim u selendri , Novi Sad mi najbliziE, сад извољеваш
Nez meni daje vajb 2010 ,2009, kao nesto misteriozno ,sad zvucim retardirano ,ali ako si gledala vampire diaries ,shvaticesA u cemu je fazon sa majicom?
Meni izgleda tako obicno i bezveze,da bi se angazovala tolika potraga za njom.
Kontam da cu kad tad naici na nju ,a pogledacu u second hand u Ns to mi je za sad jedino preostaloPa neka ti neko kupi pa pošalje, bre
Mislim, ako ti je toliko zapelo, ako nije, možda je uhvatiš negde opet
Nez meni daje vajb 2010 ,2009, kao nesto misteriozno ,sad zvucim retardirano ,ali ako si gledala vampire diaries ,shvatices
Kupujem prodajemPogledajte prilog 1298257
ALi ne online znaci , nego u prodavnicama da li je nekoo video ovakvu ili slicnu bluzu?Prodavnice kao npr Bershka , Sinsay, Zara,New Yorker..