- Poruka
- 354.360
U parfimerijama, fri šopovima, od preprodavaca ili na sajtovima koji prodaju parfeme
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nekada radila sa Chogan parfemima sad vise ne ali vidim da ih prodaju i na crno i ima ih kupiti i online.nekoristim ih inače sad a predobri su ali mi muž kupi u Douglas i ja sebi kupim i nekoj radnji Bruno banani,.. lacoste.....U parfimerijama, fri šopovima, od preprodavaca ili na sajtovima koji prodaju parfeme
Pogledajte prilog 1612698
U parfimerijama, fri šopovima, od preprodavaca ili na sajtovima koji prodaju parfeme
Pogledajte prilog 1612698
Samo Jasmin prodaje originale?nemas ti pojma.hoces da kazes da onlajn parfimerije koje su jeftijniji za 30 eura kao sto su Parfem Centar,Angel parfimerija prodaju kopije?Na aerodromskim free shop-ovima su uvek najbolji parfemi. Tamo kupujem, kad god mogu. U Srbiji jedino "Jasmin" parfimerija prodaje orginalne parfeme. Sve ostalo je bzv. Kad nisam pri parama, kupim dobru kopiju.
Ne,...samo kažem da su im parfemi "she.t"! Ali to je moje mišljenje.Samo Jasmin prodaje originale?nemas ti pojma.hoces da kazes da onlajn parfimerije koje su jeftijniji za 30 eura kao sto su Parfem Centar,Angel parfimerija prodaju kopije?