Gde mogu da se naruce-kupe prava stakla (sochiva) za naocare , a ne plastika i slicno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da se naruce-kupe prava stakla (sochiva) za naocare , a ne plastika i slicno.
Imam nekoliko ramova , i kod njih je polinekiklinac. Navodno da budu lakse.Pogledaj kod Sani optika. Ja sam meni iskljucivo za racunar (anti refleks i plavo svetlo) uzeo i zadovoljan sam. Imaju i veliki izbor ramova.
Stojkov, naocare za vid .
Gde god sam uzimao u optici , sve je to plastika, polinekiklinac.
Pa nije " navodno, nego je stvarno tako. Ceo svet nosi tu " plastiku", staklo je kako kolega vec rece samo za male dioptrije jer je tesko.Imam nekoliko ramova , i kod njih je polinekiklinac. Navodno da budu lakse.
Imam nekoliko ramova , i kod njih je polinekiklinac. Navodno da budu lakse.
I da,polinekiklinac je vrlo otporan na udarce,ako ti padnu (kao meni sto padaju sa stola jednom mesecno) imas male sanse da se razbiju.Ja do sada nisam ni jedne polupao,samo sam ih izgrebao i zamenio stakla (poli....c).Mada,ja kupujem obavezno i sredstvo za ciscenje stakala i posebne krpice,posto brisanje od majicu/gace/zavesu grebe stakla jako.
I meni stalno padaju, a nikada se ne polome
Ja ih ne brisem, perem vodom,malo pospem sredstvo za pranje sudova, onda ih susim papirom, tako je najbolje, a opet uvek su prljave
Stakla polako ali sigurno idu u istoriju.
Plastika preuzima primat. 90% stanovnistva Srbije misli da im se u naocarima nalazi staklo, a u stvari je plastika! Cuvajte se prevare.
Naucno je dokazano da kineske naocare kvare vid. Kineske naocare su i u apotekama i sl. KInezi koji prodaju te naocare nece da ih nose, nego idu u opticarske radnje da kupe kvalitetne naocare.