Pozdrav Svima zanimame jedna tema pre su Devojke/Zene 18+ bile izlazile ispod Plavog Mosta Dali ih ima Jos ili imaju sada novu Lokaciju ako Da gde ? Cujem sada ih ima na Adi Ali dalije to tacno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
'oces qrve da *ebes?Pozdrav Svima zanimame jedna tema pre su Devojke/Zene 18+ bile izlazile ispod Plavog Mosta Dali ih ima Jos ili imaju sada novu Lokaciju ako Da gde ? Cujem sada ih ima na Adi Ali dalije to tacno?
eh dalije dalije dalije to tacno..Pozdrav Svima zanimame jedna tema pre su Devojke/Zene 18+ bile izlazile ispod Plavog Mosta Dali ih ima Jos ili imaju sada novu Lokaciju ako Da gde ? Cujem sada ih ima na Adi Ali dalije to tacno?
Naravno da ne ne zivini u Srbije vec 11 godina zivim u inostranstvu (Nemackoj) pa me zanima ova tema zato sam I objavio zelim samo da znam dal se sta promenilo'oces qrve da *ebes?
Pa nzm dugo nisam u Srbiji Dosao pa da pitam sta gde I kako inace 81 godiste Sam nego nije mi dalo to ima da Ubacim pa Sam 01 ako neko pitaeh dalije dalije dalije to tacno..
U Dojčlandu znaš da možeš uberall ficken. Warum dir serbiše Huren interesiren?Naravno da ne ne zivini u Srbije vec 11 godina zivim u inostranstvu (Nemackoj) pa me zanima ova tema zato sam I objavio zelim samo da znam dal se sta promenilo![]()
Bruder Serbische Frauen kannst du nicht mit Deusche/Italienisch und und und VergleichenU Dojčlandu znaš da možeš uberall ficken. Warum dir serbiše Huren interesiren?Srbkinje su Srbkinje
![]()
Posto si ti Belgrad boy mozda I znas na moje pitanje odgovor
Ne razumem pitanjeДавиде, какво ти је мишљеље о наоружаљу
Ako živiš u Nemačkoj i instalirao si spellchecker na Wordu, slovo "I" ti neće ići automatski u uppercase.Naravno da ne ne zivini u Srbije vec 11 godina zivim u inostranstvu (Nemackoj) pa me zanima ova tema zato sam I objavio zelim samo da znam dal se sta promenilo![]()
Ne zivim u Engleskoj ovo mi je normalna tastatura Imam Nemacku I Standard Spellchecker NemamAko živiš u Nemačkoj i instalirao si spellchecker na Wordu, slovo "I" ti neće ići automatski u uppercase.
Da ne živiš slučajno u engleskom govornom području?![]()
Danke.Posto si ti Belgrad boy mozda I znas na moje pitanje odgovoraj wenn du nach Deutschland
kommst dodji imas od mene Ich bringe dich in Puff
![]()
pa nisi za sve te godine u DE zaradio neku kintu, da možeš sebi da priuštiš da *ebeš neke malo finije k*rve, a ne ove ispod mosta koje je pregazila cela ibarska magistrala?!Naravno da ne ne zivini u Srbije vec 11 godina zivim u inostranstvu (Nemackoj) pa me zanima ova tema zato sam I objavio zelim samo da znam dal se sta promenilo![]()
Imalo je oglasa za erotsku masazu. No ja sam znao neke makroe, pocetkom 2000ih. Sad sam totalno aut of sink.Pozdrav Svima zanimame jedna tema pre su Devojke/Zene 18+ bile izlazile ispod Plavog Mosta Dali ih ima Jos ili imaju sada novu Lokaciju ako Da gde ? Cujem sada ih ima na Adi Ali dalije to tacno?
U Dojčlandu znaš da možeš uberall ficken. Warum dir serbiše Huren interesiren?
Pozdrav Svima zanimame jedna tema pre su Devojke/Zene 18+ bile izlazile ispod Plavog Mosta Dali ih ima Jos ili imaju sada novu Lokaciju ako Da gde ? Cujem sada ih ima na Adi Ali dalije to tacno?
Haha Hvala Druze cim znas tacnu lokaciju mora da si redovan klijent
Haha Hvala Druze cim znas tacnu lokaciju mora da si redovan klijent![]()
hahahahah genije naravno da jesam
prodajem tamo krompir