Gde je presto Satane?

gde je presto nečastivog?

• Pergam

glasova: 0 0,0%
  • Ženeva

glasova: 3 42,9%
  • neko treće mesto

glasova: 4 57,1%

• Ukupno glasova
    7

hm337

Veoma poznat
Poruka
13.206
Gde je presto Satane?

Otkrivenje 2,12I anđelu Pergamske crkve napiši: tako govori onaj što ima mač oštar s obje strane:
Otkrivenje 2,13Znam djela tvoja, i gdje živiš, gdje je prijesto sotonin; i držiš ime moje, i nijesi se odrekao vjere moje i u one dane u koje je Antipa, vjerni svjedok moj, ubijen kod vas, gdje živi sotona.

Антипа Пергамски је био епископ Пергама у Азији.

Спомиње се у књизи Откровења као "Антипа вјерни сведок мој (2, 13), који би убијен код вас, гдје живи сотона", тј. у граду Пергаму.

e sad niz sajtova na internetu tvrdi da je Antipa iz Pergama mučen i ubijen u Ženevi i jedan lik iznosi teoriju da je tamo presto Satane da je zato tamo toliko predstavništva i sedišta globalističkih organizacija..čak i CERN je tamo...
https://www.bitchute.com/video/b9pG0w6ypZaW/

šta mislite da li je presto Satane u Pergamu ili u Ženevi ili negde na trećem mestu?
i da li uopšte Otkrivenje nešto otkriva ili samo skriva i nagađa?

Gde je presto Satane?

Otkrivenje 2,12I anđelu Pergamske crkve napiši: tako govori onaj što ima mač oštar s obje strane:
Otkrivenje 2,13Znam djela tvoja, i gdje živiš, gdje je prijesto sotonin; i držiš ime moje, i nijesi se odrekao vjere moje i u one dane u koje je Antipa, vjerni svjedok moj, ubijen kod vas, gdje živi sotona.

e sad niz sajtova na internetu tvrdi da je Antipa iz Pergama mučen i ubijen u Ženevi i jedan lik iznosi teoriju da je tamo presto Satane da je zato tamo toliko predstavništva i sedišta globalističkih organizacija..čak i CERN je tamo...

šta mislite da li je presto Satane u Pergamu ili u Ženevi ili negde na trećem mestu?
Otkrivenje je puno simbola.
A Sotona jew duhovno bice i prebiva svugde nad celom Zemljom je.
Posto je zbacen na podrucje Zemlje, u poslednjim danima ovog sistema, tu i deluje...

Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“

I ne samo Sotona vec i njegovi demoni su na podrucju Zemlje

Mesto gde je mučen i pogubljen sveti Antipa je Apolionov hram u Ženevi Švajcarska....

Da li sledeće iz Otkrivenja može da se ostvari kao havarija u CERNu usled udara meteorita kojom se otvara portal kroz koji demoni mogu da se materjalizuju na Zemlji?

Otkrivenje 9,1I peti anđeo zatrubi, i vidjeh zvijezdu gdje pade s neba na zemlju, i dade joj se ključ od studenca bezdana;
Otkrivenje 9,2I otvori studenac bezdana, i iziđe dim iz studenca kao dim velike peći, i pocrnje sunce i nebo od dima studenčeva;
Otkrivenje 9,3I iz dima iziđoše skakavci na zemlju, i dade im se oblast, kao što i skorpije imaju oblast na zemlji.
Otkrivenje 9,4I reče im se da ne ude travi zemaljskoj niti ikakoj zeleni, niti ikaku drvetu, nego samo ljudima koji nemaju pečata Božijega na čelima svojima.
Otkrivenje 9,5I dade im se da ih ne ubijaju, nego da ih muče pet mjeseci; i mučenje njihovo bijaše kao mučenje skorpijino kad ujede čovjeka;
Otkrivenje 9,6I u te dane tražiće ljudi smrt, i neće je naći; i željeće da umru, i smrt će od njih bježati.
Otkrivenje 9,7I skakavci bijahu kao konji spremljeni na boj; i na glavama njihovima kao krune od zlata, i lica njihova kao lica čovječija.
Otkrivenje 9,8I imahu kose kao kose ženske, i zubi njihovi bijahu kao u lavova;
Otkrivenje 9,9I imahu oklope kao oklope gvozdene, i glas krila njihovijeh bijaše kao glas kola kad mnogi konji trče na boj;
Otkrivenje 9,10I imahu repove kao skorpijine, i žalci bijahu na repovima njihovima; i dana im bješe oblast da ude ljudima pet mjeseci.
Otkrivenje 9,11I imahu nad sobom cara anđela bezdana kojemu je ime Jevrejski Avadon, a Grčki Apolion.

Gde je presto Satane?

U mašti. Pošto Satana ne postoji.

"Protestant Rome"​

In 1541, with Protestantism on the rise, John Calvin, the Protestant Reformer and proponent of Calvinism, became the spiritual leader of the city and established the Republic of Geneva...
Prior to the Protestant Reformation the city was de jure and de facto Catholic. Reaction to the new movement varied across Switzerland. John Calvin went to Geneva in 1536 after William Farel encouraged him to do so. In Geneva, the Catholic bishop had been obliged to seek exile in 1532. Geneva became a stronghold of Calvinism. Some of the tenets created there influenced Protestantism as a whole. St. Pierre Cathedral was where Calvin and his Protestant reformers preached. It constituted the epicentre of the newly developing Protestant thought that would later become known as the Reformed tradition. Many prominent Reformed theologians operated there, including William Farel and Theodore Beza, Calvin's successor who progressed Reformed thought after his death.

Geneva was a haven for Calvinists, while Roman Catholics and others considered heretics were persecuted....

https://en.wikipedia.org/wiki/Geneva

1685987989335.png
mesto gde će pala zvezda otključati studenac bezdana u svom grbu ima ključ...zanimljivo?

GAVI, officially Gavi, the Vaccine Alliance[1] (previously the GAVI Alliance, and before that the Global Alliance for Vaccines and Immunization)[2] is a public–private global health partnership with the goal of increasing access to immunization in poor countries.[3]

Bajden veli
‘I don’t care if you think I’m Satan reincarnated’
On misli da se nije skembo u njega a mozda
i nije al u nekoga jeste.Skloniste mora da pronsdjeo odakle ce da.pali i zari.Korona je tek pocetak.

Poslednja izmena:

Back