Где је НОВАЦ,...... намењен за Милошевићеву одбрану?

Poruka
20.103
Nemam veze sa žutima...možda su žuti lopovi,verovatno i jesu,ali bar nisu ubice...bole me dupe za žute...da se ja pitam,trebalo je Slobu baciti u živ kreč,baš kako je i bivšeg predsednika Stambolića,on bacio...

....и ти кажеш да жути нису убице,...ма свака идеја вам је
УБИТАЧНА!!!

п.с

НЕГО,...КО је мазнуо ЛОВУ за Слобину одбрану, знаш ли или не знаш:?:

.

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
CIA snajka...CIA...hahahaha
a možda je i sam sebe oteo i skočio kreč...i naravno Sloba nije učesnik u sukobu...hahahaha

Да поновим Стамболић је тотални маргиналац, небитан лик. Он је председник постављен од КПЈ. Никада није био биран од грађана, нити би на изборима имао икакве шансе, поготово не против Слобе, али је био идеалан избор за сврху да се пред октобарску револуцију ољага Слоба.

А ови фазони из Балканског шпијуна, су толико више отрцани, да су се и Душку огадили. Дај нешто ново, макар и Креманско пророчанство по Душку, у коме ће човек из Коштунића усрећити Србију.....:mrgreen:

Billy The Kidd

Aktivan član
Poruka
1.230
Ma bi ti sve,al ne mozes.

Ma jok bre,zeznuo si se,nije taj fazon....nego malo da ubijem vreme na poslu,pa sam malo skrenuo sa teme...ok,evo izvinjavam se...i opet kažem ne simaptišem nikoga....a da su žuti lopovi jesu i to oni najgori cincari,pilićari,
a da su Sloba i Legija zlikovci,jesu....ovaj zajedno sa ženom dođe na ideju,a Legija realizuje,a još ako može usput da prošvercuje i proda koju tonu...super...to sam hteo da kažem...

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
НЕГО,...КО је мазнуо ЛОВУ за Слобину одбрану

Могу само да претпоставим, врхушка СПС-а, неколико њих, односно врхушка која је однела победу на задњем конгресу СПС-а, а сада је у коалицији са жутима.

Billy The Kidd

Aktivan član
Poruka
1.230
Да поновим Стамболић је тотални маргиналац, небитан лик. Он је председник постављен од КПЈ. Никада није био биран од грађана, нити би на изборима имао икакве шансе, поготово не против Слобе, али је био идеалан избор за сврху да се пред октобарску револуцију ољага Слоба.

А ови фазони из Балканског шпијуна, су толико више отрцани, да су се и Душку огадили. Дај нешто ново, макар и Креманско пророчанство по Душку, у коме ће човек из Коштунића усрећити Србију.....:mrgreen:

ok...u pravu si skroz...ova fora sa Koštunićima je mnogo jaka....hteo sam samo da kažem koji je Sloba lik kada je najboljeg ortaka bacio u kreč i zabetonirao...koji je to čovek....

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
Ma jok bre,zeznuo si se,nije taj fazon....nego malo da ubijem vreme na poslu,pa sam malo skrenuo sa teme...ok,evo izvinjavam se...i opet kažem ne simaptišem nikoga....a da su žuti lopovi jesu i to oni najgori cincari,pilićari,
a da su Sloba i Legija zlikovci,jesu....ovaj zajedno sa ženom dođe na ideju,a Legija realizuje,a još ako može usput da prošvercuje i proda koju tonu...super...to sam hteo da kažem...

Ma kakvi zlikovi,sve dobri i posteni ljudi,Legija vojnicina,a ovi zuti nisu pravili sr@anja nego-Sloba moze biti los ali je paralela izmedju njega i zutih,on dobro oni lose.

Borba dobra i zla,tako nekako.

Billy The Kidd

Aktivan član
Poruka
1.230
Ma kakvi zlikovi,sve dobri i posteni ljudi,Legija vojnicina,a ovi zuti nisu pravili sr@anja nego-Sloba moze biti los ali je paralela izmedju njega i zutih,on dobro oni lose.

Borba dobra i zla,tako nekako.

kako god okreneš...sve su to goveda....a što se tiče teme,gde je lova....verovatno kod Ivice,pošto se on pokazao dosad kao najnamazaniji....

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Новац за Милошевићеву одбрану је покрао Дачић и поделио са Тадићем.Иначе,,сами су доносили законе,сами фиктивно ''давали'' паре за одбрану хашких оптуженика а уствари су делили паре међу собом.

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
kako god okreneš...sve su to goveda....a što se tiče teme,gde je lova....verovatno kod Ivice,pošto se on pokazao dosad kao najnamazaniji....

Ha,pa ne moze se resiti"gde je lova" po pitanju milijardu stvari,koliko se krade i ugradjuje to je vise postalo besmisleno juriti kojekakve lopove u politici.

Billy The Kidd

Aktivan član
Poruka
1.230
Ha,pa ne moze se resiti"gde je lova" po pitanju milijardu stvari,koliko se krade i ugradjuje to je vise postalo besmisleno juriti kojekakve lopove u politici.

haha..pa da...zato nije ni loše da uđemo u tu j.ebenu Evropu,verovao ti ili ne,jer će onda morati da se poštuju zakoni koji su jači od naših lopovskih,a to je dobro za nas same...videćeš...u suprotnom bi nas svi ovi naši onda ****** do besvesti...
ali SVI bukvalno,počev od SRS-a,pa do Čede i naravno i svi ovi između....

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
haha..pa da...zato nije ni loše da uđemo u tu j.ebenu Evropu,verovao ti ili ne,jer će onda morati da se poštuju zakoni koji su jači od naših lopovskih,a to je dobro za nas same...videćeš...u suprotnom bi nas svi ovi naši onda ****** do besvesti...
Evropa je munze konza.Vidimo kako su stali iza Dika Martija umesto da ove šiptarske smradine potrpaju u zatvore ili likvidiraju ako budu pružali otpor.Pi.zde su to,na kraju će svako morati sam za sebe da isteruje pravdu i traži bolji život.

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336

Ako mi ne mozemo da resimo te stvari u drzavi jos opasnije je te granice otvarati za neke druge da upravljaju nasom drzavom.

Drzava sme ulaziti u unije tek kada je 100% sredila situaciju unutar same sebe.

Poruka
20.103
Могу само да претпоставим, врхушка СПС-а, неколико њих, односно врхушка која је однела победу на задњем конгресу СПС-а, а сада је у коалицији са жутима.

Знаш ли ти да они мученици који су одвајали од уста немају појма
да тај њихов , ни један једини динар није отишао за Слобину одбрану?

Него, хоћеш ли да напишеш нешто у вези теме,
шта мислиш
где је онај силни новац, који је скупљан скоро шест година!

,

Billy The Kidd

Aktivan član
Poruka
1.230
Знаш ли ти да они мученици који су одвајали од уста немају појма
да тај њихов , ни један једини динар није отишао за Слобину одбрану?

Него, хоћеш ли да напишеш нешто у вези теме,
шта мислиш
где је онај силни новац, који је скупљан скоро шест година!

,

ja mislim da smo dosad zaključili da je Gicko drpio lovu....
samo,onaj prvi deo mnogo patetičan...mislim što kaže naš narod masnoj guski mažu pedu...a on kao jadan nema keša...a Gicko namirisao lovu i popalio je...hahaha...

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Poruka
20.103
ja mislim da smo dosad zaključili da je Gicko drpio lovu....
samo,onaj prvi deo mnogo patetičan...mislim što kaže naš narod masnoj guski mažu pedu...a on kao jadan nema keša...a Gicko namirisao lovu i popalio je...hahaha...

...то је твој произвољни закључак:roll:

То није могао само један човек да мазне:aha:

.