Gde je nestao Dan zaljubljenih?

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

suave

Domaćin
Poruka
3.383
Sticajem okolnosti 14. februara sam ostao kući i jedna od stvari koje sam očekivao bila je neprestana priča o Danu zaljubljenih. Ono što me iznenadilo bilo je gotovo potpuno odsustvo bilo reklama bilo romantičnih reportaža sa lica mesta. Sad se pitam da li je reklamiranje i guranje Dana zaljubljenih u medije bilo finansirano od strane USAID-a ili sličnih organizacija kao deo potiskivanja pravoslavlja i "izmišljanja" tradicije koja bi kasnije postala nova srpska tradicija.

Sveti Trifun mu nalupao samare.
Jel si orezao vinograd na Svetog Trifuna?
Sad se pitam da li je reklamiranje i guranje Dana zaljubljenih u medije bilo finansirano od strane USAID-a ili sličnih organizacija kao deo potiskivanja pravoslavlja i "izmišljanja" tradicije koja bi kasnije postala nova srpska tradicija.
Gde da ga više potisnu? Pravoslavlje i pravoslavne tradicije su nepostojeća kategorija u Srba. Srbi su pravoslavci jedino pri krštenju i na sahrani.

Sticajem okolnosti 14. februara sam ostao kući i jedna od stvari koje sam očekivao bila je neprestana priča o Danu zaljubljenih. Ono što me iznenadilo bilo je gotovo potpuno odsustvo bilo reklama bilo romantičnih reportaža sa lica mesta. Sad se pitam da li je reklamiranje i guranje Dana zaljubljenih u medije bilo finansirano od strane USAID-a ili sličnih organizacija kao deo potiskivanja pravoslavlja i "izmišljanja" tradicije koja bi kasnije postala nova srpska tradicija.
Pričalo bi se ali su dobili direktivu od centrale da treba da se fokusiraju isključivo na svenarodni miting u subotu, 15og

Back