savasavanovic
Elita
- Poruka
- 19.699
Да не постављамо глупе теорије, по којима АП КиМ није део Србије, зато што већина Срба не зна све манастире на КиМ?Moze da bude nase do sutra , sta mozemo mi tu da uradimo ?
Да не постављамо глупе теорије, по којима АП КиМ није део Србије, зато што већина Срба не зна све манастире на КиМ?Moze da bude nase do sutra , sta mozemo mi tu da uradimo ?
Samo ukazujem na isto neobrazovanje i nezainteresovanost koju imaju i ameri , nismo nista drugaciji.Да не постављамо глупе теорије, по којима АП КиМ није део Србије, зато што већина Срба не зна све манастире на КиМ?
Постајемо као они, јер смо прихватили њихову субкултуру као пожељан и модеран начин живота.Зато више не развијамо своју сопствену културу, па је данашњи просечни Србин необразованији и глупљи него просечан Србин од пре 30 или 40 година(када је било још и неколико процената неписмених у нашој популацији), што је страшно, јер друштво треба да напредује а не да назадује.Samo ukazujem na isto neobrazovanje i nezainteresovanost koju imaju i ameri , nismo nista drugaciji.
Srbin pre 30 ili 40 godina je bio isti k.... kao i danas , pre 30 godina smo ginuli u ratovima , pre 40 sluzili komunistima , moras da se vratis malo vise unazad da bi nasao pametne Srbe koji su radili dobro za svoj narod , odavno je sve otislo niz reku.Постајемо као они, јер смо прихватили њихову субкултуру као пожељан и модеран начин живота.Зато више не развијамо своју сопствену културу, па је данашњи просечни Србин необразованији и глупљи него просечан Србин од пре 30 или 40 година(када је било још и неколико процената неписмених у нашој популацији), што је страшно, јер друштво треба да напредује а не да назадује.
Kada su živeli ti Srbi???Srbin pre 30 ili 40 godina je bio isti k.... kao i danas , pre 30 godina smo ginuli u ratovima , pre 40 sluzili komunistima , moras da se vratis malo vise unazad da bi nasao pametne Srbe koji su radili dobro za svoj narod , odavno je sve otislo niz reku.
Идентификовао си суштински узрок....ali su nas kapitalizam i sve što kapitalizam donosi učinili neosetljivim ...
Просечан Србин се силовито променио у последњих 20-30 година.Srbin pre 30 ili 40 godina je bio isti k.... kao i danas , pre 30 godina smo ginuli u ratovima , pre 40 sluzili komunistima , moras da se vratis malo vise unazad da bi nasao pametne Srbe koji su radili dobro za svoj narod , odavno je sve otislo niz reku.
Slazem se , ali nije svet uvek tretirao Srbe sa gadjenjem , nakon Balkanskih ratova i nakon prvog svetskog rata smo se drzali super ( krajnje tragicno i katastrofalno po pitanju gubitaka ali u ocima drugih bar kao pobednici ) , i nakon drugog svetskog smo imali neko ime ( iako za to sranje placamo i dan danas ).Kada su živeli ti Srbi???
Koliko vidim, srpska politika je oduvek bila očajna i gurala svoj narod u propast.
Uvek su donosili loše odluke, a svet tretirao Srbe sa gađenjem kao narod za koji bi najradije da ga nema. Večito su ili podržavali i nagrađivali oni koje su vršili zločine nad Srbima ili ih sami činili.
Danas nije ništa drugačije nego bilo kad u prošlosti.
Na koji nacin ?Просечан Србин се силовито променио у последњих 20-30 година.
A ko to na Srbe gleda sa gadjenjem? kugosloveni i vasi hrvati?Slazem se , ali nije svet uvek tretirao Srbe sa gadjenjem , nakon Balkanskih ratova i nakon prvog svetskog rata smo se drzali super ( krajnje tragicno i katastrofalno po pitanju gubitaka ali u ocima drugih bar kao pobednici ) , i nakon drugog svetskog smo imali neko ime ( iako za to sranje placamo i dan danas ).
Nas je potpuno zakopalo sranje devedesetih ( kao posledica komunizma i pogubne politike Slobe i kompanije ).
Hrvati nisu moji , ali jesmo postali sprdnja Balkana.A ko to na Srbe gleda sa gadjenjem? kugosloveni i vasi hrvati?
Pa bas zbog toga sto 100 godina umjesto da gledate SVOJA srpska posla, gledali ste tudja. Durgovanje sa "bracom" je dovelo do toga da srpsko drstvo postane sprdnja.Hrvati nisu moji , ali jesmo postali sprdnja Balkana.
Jbg , lako je pametovati odavde da je Jugoslavija bila greska ( sto sigurno jeste ) ali jbg , sta je tu je , sad treba gledati kako se izvlaciti iz gov ana.Pa bas zbog toga sto 100 godina umjesto da gledate SVOJA srpska posla, gledali ste tudja. Durgovanje sa "bracom" je dovelo do toga da srpsko drstvo postane sprdnja.
Srbi prije Kugoslavije nijesu bili za sprdnju. Znali su vjesati za mooda ko god bi pokusao kakvu kanalizacijsku smicalicu.
previse vremena, energije, prilika je propusteno. Znas li koliko je kostalo Srbe 80 godina bez SRPSKOG IMENA u medjunarodnoj politici, ekonomiji, nauci itd.?Jbg , lako je pametovati odavde da je Jugoslavija bila greska ( sto sigurno jeste ) ali jbg , sta je tu je , sad treba gledati kako se izvlaciti iz gov ana.
Realizam je najjaci , slazem se , tesko da cemo se izvuci odavde , pogotovo uz ovu kriminalnu vlast.previse vremena, energije, prilika je propusteno. tesko da ces se izvuci, ne znam mozda ja jesam pesimista a mozda realista.
Већ сам ти описао.Просечан Србин је у стању да истера на улицу родитеље, дете, унуке, брата, сестру, да би продао стан/кућу и нешто ућарио.Na koji nacin ?
Nadam se da su to i dalje degenerici i pojedinci , ali ne bi me cudilo da je postalo cesca pojava.Већ сам ти описао.Просечан Србин је у стању да истера на улицу родитеље, дете, унуке, брата, сестру, да би продао стан/кућу и нешто ућарио.
Све су то биле ретке и појединачне појаве све до транзиције.Било је таквих случајева, али су они били раритет, сада је то постало уобичајено.
Svi grijese, na nama je da prastamo...u USA svake godine neka kataklizma.. ove godine ih je baš pogodilo.. ne radujem se nešto al daleko od toga da tugujem.. zabole me realno..Bog ih kažnjava
Svi grijese, na nama je da prastamo...
Ниси у праву, чудни су путеви Господњи.u USA svake godine neka kataklizma.. ove godine ih je baš pogodilo.. ne radujem se nešto al daleko od toga da tugujem.. zabole me realno..Bog ih kažnjava
Ti vidim voliš da pišeš u čemu ničega lošeg ali pišeš gluposti što i nije baš dobro.Просечан Србин се силовито променио у последњих 20-30 година.
Српске елите су гурнуле српски народ у велику погибију 1914 године, ради своје експанзије и стварања већег тржишта-Краљевине СХС/Југославије, у којој су српски ратни инвалиди чистили ципеле разним сецикесама, зеленашима и битангама .
Данашњим Српчићима су драги Карађорђевићи,Пашић и предратни буржуји, па им опраштају милион и нешто изгинулих Срба, али много жале за Србима погинулим на Сремском фронту, иако је сваког месеца 1914-1918 године гинуло више Срба него на Сремском фронту.Изгледа да је један српски живот из 1945 године вредео 50 пута него српски живот 1914-1918 године.
Koliko znam Janko Kuglanove,ti si u Francuskoj.Bolje da te pare pošalješ Davoru Dragičeviću.Mogu li ja?
kada se vi crveni latite matematike onda nema protivargumenta, samo nije bas u redu da se tako racuna kao vi, zvuci surovo, kapitalistickiИзгледа да је један српски живот из 1945 године вредео 50 пута него српски живот 1914-1918 године.