ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА ЈЕЛЕНА ТРИВАН ( АККА УДАРНА ПЕСНИЦА ДЕМОКРАТИЈЕ ) ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
komentar ~djone:
Covek je sve lepo objasnio, pametnom dosta:"O razlozima neću da govorim jer sam dao reč čoveku koji me na ovo mesto i postavio. Zamoljen sam da se povučem i da ćutim - rekao nam je Ljušić."

Cela Srbija je na slicnom principu, ja sam te postavio, ima da slusas i radis kako ti se kaze i kraj price. Prodali smo se, neko za sitne novce, neko i za malo vise...

:whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

Како то мислиш "нестала"?

Па није нестала, већ је прешла код вас радикала.

Ено, поставили сте је за директора Службеног гласника, ни мање ни више.

Удомили сте сав ДОС-овски талог, и данас су у ДС остале само искрене демократе које не желе да се тале са радикалима (у свим могућим облицима).

Удомили сте сав ДОС-овски талог, и данас су у ДС остале само искрене демократе које не желе да се тале са радикалима (у свим могућим облицима).

Preterujes, Egonja, preterujes... :zblesav:

_nobody_

ПродаЛИ су Вас ... неке за сите неке за крупне ПРОценте

- - - - - - - - - -

Који НАС бре !

- - - - - - - - - -

Kada je drzava najbolji poslodavac, poltronstvo je ocekivana karakteristika.

Ништа није другачије у приватном сектору

- - - - - - - - - -

3 godine stara vest .z:)

Бајата вест за бужаво трћиште

- - - - - - - - - -

Досов талог испливао ... доказ да и кечиге и кецови могу коловођице и коловоће лако бити ....

Кад су такве вођице и вође .. каки је тек народ

- - - - - - - - - -

Тема о ударној песници српских радикала, Јелени Триван је увек актуелна.

Песнице песници песничење је увек акутна тема

ПродаЛИ су Вас ... неке за сите неке за крупне ПРОценте

Neke su vas prodali, a neki zivimo od svojih krupnih procenata, u Srbiji. Doduse, od inostranih. Na domatjem trzistu nema nista, i svaki bilo kakav rad ili business vodi ka pravoj zdravstvenoj i licnoj katastrofi. Osim lagodnog zivota od inostranih procenata. :whistling:

_nobody_

под ајнц) правилник каже да ако се теме отварају са линком ка некој вести онда постављач мора бити први који ће оставити смислен коментар. Овде га нема

под цвај) правилник такође каже да вест која се поставља не може бити старија од преко неколико дана. Ова вест не да је бајата, него већ иструлила у електронском беспућу

под драј) на тему се качи локот

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back