Gde je Nebojša Stefanović?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako li se njega seti :lol:
pa mlad je za penziju, a bio je veća udvorica i od Gašića,..
ima privatni fakultet, bio je ministar policije,.. da je sada ministar policije, svašta bi bilo na studentskim protestima.
Dačić vešto balansira,.. iskusan je političar.
Ne znam ni razlog zašto ga je Vučić pustio niz vodu,.. . možda zbog oca i afere "Krušik" ?

pa mlad je za penziju, a bio je veća udvorica i od Gašića,..
ima privatni fakultet, bio je ministar policije,.. da je sada ministar policije, svašta bi bilo na studentskim protestima.
Dačić vešto balansira,.. iskusan je političar.
Ne znam ni razlog zašto ga je Vučić pustio niz vodu,.. . možda zbog oca i afere "Krušik" ?
To za Krusik narod zna. Ko zna cega jos ima da ne znamo. Mirise mi na veliko zlo u kombinaciji sa onom grozotom Hrkalovic.

Poslednji postovi 2023. Nestao ko Diksi Hrkalović nakon presude.
Оглашавао се ове године.

Nebojša Stefanović se oglasio drugi put za sedam dana, podržao miting SNS u Jagodini

„U potpunosti podržavam sutrašnji skup u Jagodini i ideju pokreta za državu i narod, čije je osnivanje najavio predsednik Vučić. To je pravi put za okupljanje svih kojima je interes Srbije iznad ličnih i partijskih ambicija. Potrebno je pokazati snagu, jedinstvo i volju da se borimo za ono što smo izgradili poslednjih godina – za zemlju koja je stabilna, ekonomski jača i sve više poštovana u svetu. Nikome nećemo dozvoliti da Srbiju vrati u prošlost obeleženu krizama i sukobima“, poručio je Stefanović.

Back