Gde je logika oko Kosova?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.120
Zapad nas je kolektivno bombardovao i sad taj isti zapad nam nudi resenje. pa cekaj gde je tu logika? Kako mi ocekujemo da ce oni koji su nas bombardovali da ce sada da nam donesu neko resenje koje ce da cuva nasu drzavnost?

Znaci ako je Srbija normalna drzava suverena pod hitno mora da uradimo sledece stvari:

1. Odbiti hladnokrvno sve papire koje donose na potpist Srbiji oni koji su nas bombardovali. Jer ne moze da bude izgovor ukidanje viza za gubitak drzavnosti Srbije. To je kao babva se ceslja a selo gori. Znaci vize su cesljanje a selo gori je gubitak drzave. Isto i sa par procenata zapadnih ulaganja.Pa ako nam i par procenta opasti ekonomija zbog povlacenja zapada sa naseg trzista ne znac da zato moramo da damo deo teritorije. Ali to je nemoguce jer nisu ini ludi da izgube jos trziste kad vec imaju velike ekonomske probleme.A osim toga kad se sve podvuce ta saradnja ekonomska sa zapadom je na nasu stetu jer oni vise izvlace nase pare nego sto srbija ima koristi od saradnje ekonomske sa zapadom. Znaci ako se oni povuku sa nase drzave srbija ce profitirati. Jer sta zapad ima ovde? Ima trgovinske lance, ima banke a sve to izvlaci pare.
2. Ne postoji mogucnost uvodjenja sankcija tako da je to pucanje iz prazne puske
3. Ne postoji mogucnost da se povuku zapadne investicije jer oni nisu ludi da pucaju sebi u nogu jer ionako se sad kaju sto su zakuvali ovo sa Rusijom jer su u velikoj krizi.
4. Najvaznije je da se napravi nova grupa svetska iz UN koja ce imati u sebi i Ruse i Kineze i zapadnjake jer mora da psotoje i one sile koje ce reavati Kosovo koje su na nasoj strani a ne samo one sile koje nam misle zlo.
 

Боб

Poznat
Poruka
7.933
09-0_f.jpg
 

Top