Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.393
a slavene sto si ti uvek tako ozbiljan jbt.Svako ko prati vesti i globalne trendove u elementarnim okvirima.
a slavene sto si ti uvek tako ozbiljan jbt.Svako ko prati vesti i globalne trendove u elementarnim okvirima.
Ozbiljna je situacija; jbg.a slavene sto si ti uvek tako ozbiljan jbt.
ti si uvek ozbiljan brat. nikad da se nasalis malo ili naljutis.Ozbiljna je situacija; jbg.![]()
Ti me samo nikada nisi naljutio. Ja sam strašna aždaja kad se razbesnim.ti si uvek ozbiljan brat. nikad da se nasalis malo ili naljutis.
Ljis?hajde dodji na ljis u temu trenutna desavanja da se zezamo.
Телефонne mogu da nadjem mobilni nema ga.
Dragi Mitke, bilo je izuzetnih intelektualaca i u Hitlerovoj partiji, ali istoriografija ih je smestila u najmračnije stranice.Др Војислав Коштуница ЈЕ ПОЈАМ ИНТЕЛЕКТА И ПОШТЕЊА !!!
Реално, пропао је кад је Коштуница 2007. русополудео.Propao je. Izabrali su onog blebetavog Jovanovica kojem je cilj da udje u Parlament da mrsomudi za 100 000 cetiri godine. Ide plata, beneficije, restorani, ide staz. Najbolje radno mesto u drzavi. Ah ko zna mozda prifali neki mandat pa uleti i za minsitra ekologije.
Bolje bi im bilo sa simpaticnom Sandicom.Реално, пропао је кад је Коштуница 2007. русополудео.
Од 2000-2007 то је била странка за српске конзервативце- можда нешто најближе што смо имали Торијевцима или Републиканцима. С једне стране Приватизација а с друге стране СПЦ и Породица.
Е али онда долази до спољнополитичког кошкања са ЕУ и прелазак на страну Кремља. Од тада ДСС само умире, и сад је на нивоу Заветника.
Да, мени је Санда била скроз симпа, онако фина госпођа.Bolje bi im bilo sa simpaticnom Sandicom.
Da vidiš skoro da sam je zaboravio.Žena normalna,fina,nije mogla više sa bilmezima i dala ostavku..Od DSSa Koštunice i Sande,pretvorili se u režimski prilepak..Bolje bi im bilo sa simpaticnom Sandicom.
Uz to izuzetno seksipilna. I sada je lepa bakica, a bila je top model mlada.Da vidiš skoro da sam je zaboravio.Žena normalna,fina,nije mogla više sa bilmezima i dala ostavku..Od DSSa Koštunice i Sande,pretvorili se u režimski prilepak..
Bili su skoro oboje na N1. Pricali o bojkotu. Ona ima pricu za bojkot. On pak se toliko upreo da dokaze da ne treba da se bojkotuje bez i jednog argumenta a na celu mu piseDa vidiš skoro da sam je zaboravio.Žena normalna,fina,nije mogla više sa bilmezima i dala ostavku..Od DSSa Koštunice i Sande,pretvorili se u režimski prilepak..
Da gledao sam to pre.Prava dama je bila i ostala..Ovaj gownar se toliko upro da se spere ali dzaba na čelu mu piše pušim naprednjacima za pare.Žena dala ostavku jer nije htela koaliciju I TO NA LOKALU sa naprednjacima.Znači INTEGRITET,nešto tako retko kod naših nazovi političara..Bili su skoro oboje na N1. Pricali o bojkotu. Ona ima pricu za bojkot. On pak se toliko upreo da dokaze da ne treba da se bojkotuje bez i jednog argumenta a na celu mu pise
I wanna be a People's deputy!
Bio bi glavni u ulici
Da a koliko je nekulturan i koliko je uletao u rec, posebna prica. Ona se zena nekoliko puta nasmejala posto je ovaj vise smesan nego sto je ono, seljak.Da gledao sam to pre.Prava dama je bila i ostala..Ovaj gownar se toliko upro da se spere ali dzaba na čelu mu piše pušim naprednjacima za pare.Žena dala ostavku jer nije htela koaliciju I TO NA LOKALU sa naprednjacima.Znači INTEGRITET,nešto tako retko kod naših nazovi političara..