Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Pa Rodman lici na muskarca... a onaj (bez uvrede) jadnik mi deluje kao da ga je poplava izbacila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Pa Rodman lici na muskarca... a onaj (bez uvrede) jadnik mi deluje kao da ga je poplava izbacila![]()
Kazu istrazivanja da se gej ne postaje ako rastes u zenskom okruzenju, vec zavisi od fetalnog razvoja. Ako u periodu od 6 - 8 nedelje mozak buduceg decaka ne dobije dovoljnu kolicinu testosterona poterbnu za razvoj genitalija (primarno) i "muskog" mozga (sekundarno), buduca osoba ima vise nego solidne predispozicije da postane gay. To bi znacili da homoseksualnost nije stvar izbora, vec greske u intrauterinom razvoju. Ako zanemarimo socioloski momenat i trenutno pomodarstvo sto se tice pripadnosti gay kulturi, globalno snizavanje nivoa testosterona kod muskaraca i znatno manja muzevnost u odnosu na nase pretke moze da bude sasvim valjan razlog zasto se gay populacija uvecava...Incognito:Kad su ga pitali sta je mislio da ce biti kad je bio mali, rekao je 'gay, because I grow up in a house full of women'
Chan Shaolin Si:sassa:Tesko pitanje,imam 30g i da li nije normalno ako mi se digne na devojku od 17?Mozda nije normalno ali je lepo.
pa sta ti je ja ima 41 a moja devojka 22 i bas nam je super, uopste se ne zalim.
Anonymous:Chan Shaolin Si:sassa:Tesko pitanje,imam 30g i da li nije normalno ako mi se digne na devojku od 17?Mozda nije normalno ali je lepo.
pa sta ti je ja ima 41 a moja devojka 22 i bas nam je super, uopste se ne zalim.
a ona?
zali li se?
gayaaaa:volim * dame jebu da bude sto duzi lepsi i da je taj drugi univerzalan i da mi da da ja njega kresnem i kako mogu da rasirim rupu da stavim ruku u nju jer sam to citao u novinama citao ako nelazu neznam ali to bi voleo da probam nisam se mnogo busio nisam mnogo imao tog zadovoljstva jer bi voleo da se jave da vidim dali postoji ko ovde da mi pomognemolim vas odgovorite sto pre CAO
Da, jos se vole i veoma su upuceni jedno na drugo...mislim da je to onaj slucaj kada se dvoje nadju u Univerzumu...Gazdarica:I dalje se istinski vole...???
Gazdarica:Divno... Kako su oni srecni ljudi...