Gde je granica pedofilije?

• Začetnik teme Začetnik teme gost1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Incognito:
Kad su ga pitali sta je mislio da ce biti kad je bio mali, rekao je 'gay, because I grow up in a house full of women'
Kazu istrazivanja da se gej ne postaje ako rastes u zenskom okruzenju, vec zavisi od fetalnog razvoja. Ako u periodu od 6 - 8 nedelje mozak buduceg decaka ne dobije dovoljnu kolicinu testosterona poterbnu za razvoj genitalija (primarno) i "muskog" mozga (sekundarno), buduca osoba ima vise nego solidne predispozicije da postane gay. To bi znacili da homoseksualnost nije stvar izbora, vec greske u intrauterinom razvoju. Ako zanemarimo socioloski momenat i trenutno pomodarstvo sto se tice pripadnosti gay kulturi, globalno snizavanje nivoa testosterona kod muskaraca i znatno manja muzevnost u odnosu na nase pretke moze da bude sasvim valjan razlog zasto se gay populacija uvecava...

U sustini, i privlaci me Rodmanov intelekt - njegov nacin razmisljanja i ponasanja... Ali, za provod, dakako... S takvim muskarcem nesto trajnije graditi
-> no, no...
Volim ljude koji iskacu iz kalupa, klisea...
Asistentu dragi, i meni je bilo prijatno caskati...

Moja rodjena sestra je krajem 8. razreda (dakle, sa nekih 14-15 godina) startovala i smuvala tipa koji je 7 godina stariji od nje. Roditelji su blago odlepili kada su culi, ja sam kao stariji brat imao presudnu ulogu da ih smirim i ubedim da treba da joj veruju, da je pametna i da zna sta radi (i da je tvrdoglava, pa bi sve zabrane bile uzaludne). Puno godina kasnije (24) njih dvoje su i dalje zajedno, u srecnom braku, skucili su se, imaju divnog sina.
Ne znam da li je ovo u okviru teme, ali je nekakav primer...

volim ***** dame jebu da bude sto duzi lepsi i da je taj drugi univerzalan i da mi da da ja njega kresnem i kako mogu da rasirim rupu da stavim ruku u nju jer sam to citao u novinama citao ako nelazu neznam ali to bi voleo da probam nisam se mnogo busio nisam mnogo imao tog zadovoljstva jer bi voleo da se jave da vidim dali postoji ko ovde da mi pomogne :) molim vas odgovorite sto pre CAO

gayaaaa:
volim * dame jebu da bude sto duzi lepsi i da je taj drugi univerzalan i da mi da da ja njega kresnem i kako mogu da rasirim rupu da stavim ruku u nju jer sam to citao u novinama citao ako nelazu neznam ali to bi voleo da probam nisam se mnogo busio nisam mnogo imao tog zadovoljstva jer bi voleo da se jave da vidim dali postoji ko ovde da mi pomogne :) molim vas odgovorite sto pre CAO

molim prevod?

Dvanaestogodisnjak otprilike. Docepao se caletovog kompa na brzka pa ga frka. Zato lupa i pravi pravopisne greske. Klasika, kao prepisivanje na kontrolnom. Pogledajte samo kako se prijavio- dva prsta i drndanje po tastaturi, susedna slova... :wink:

Back