"Stedite struju" poruka svima dok se struja trosi ovako ` gde je ekonomski smisao ovoga razume li neko?
proslo je vreme ekonomskog smisla. Sad je aktuelan politicki smisao.Pogledajte prilog 1272864Pogledajte prilog 1272865Pogledajte prilog 1272866Pogledajte prilog 1272867
"Stedite struju" poruka svima dok se struja trosi ovako ` gde je ekonomski smisao ovoga razume li neko?
nije poenta stednje struje u ekonomiji... mislim, ne pozivaju oni da se stedi stuja jer nema para, nego jer nema struje!"Stedite struju" poruka svima dok se struja trosi ovako ` gde je ekonomski smisao ovoga razume li neko?
Razume svako ko se razume u materiju."Stedite struju" poruka svima dok se struja trosi ovako ` gde je ekonomski smisao ovoga razume li neko?
Није ово пљување по Србији, осим ако не мислиш да је само Београд Србија.Razume svako ko se razume u materiju.
To je LED osvetljenje, jedno takvo kompletno čudo troši višestruko manje od ulične sijalice.
Ajd prekinite više da pljujete po Srbiji sa takvim glupostima koje nemaju veze sa mozgom.
Nebitno da li je Beograd, Kragujevac ili Donja Murtenica, cilj je isti - popljuvati Srbiju, pokušati da lakovernimaНије ово пљување по Србији, осим ако не мислиш да је само Београд Србија.
Не, ти то радиш. Приходи од услуга (туризма) скоро у целости остају локалној самоуправи, па се зато то ради.Nebitno da li je Beograd, Kragujevac ili Donja Murtenica, cilj je isti - popljuvati Srbiju, pokušati da lakovernima
i neobrazovanima prodaješ maglu ili, kako bi stariji rekli: mooda za bubrege...
A vas dvoje skačete sami sebi u usta.Не, ти то радиш. Приходи од услуга (туризма) скоро у целости остају локалној самоуправи, па се зато то ради.
Нисам био контрадикторан па да себи "скачем у уста", требало би да знаш шта та фраза значи.A vas dvoje skačete sami sebi u usta.
Ja kažem da je potrošnja struje neznatna i da su turisti koji dolaze u Beograd oduševljeni.
Onaj prvi se iščuđava potrošnji struje, ti si uvređen što je to u Beogradu.
Pa jok, nego treba da se postave fenjeri u Knez Mihajlovu i da se gase u 20h?
Znam ja dobro šta ta fraza znači, ali da razjasnimo:Нисам био контрадикторан па да себи "скачем у уста", требало би да знаш шта та фраза значи.
Naravno, ali ni to nisu neki astronomski troškovi.Нисам говорио о струји, али те конструкције са ЛЕД-овима коштају више од струје које ће потрошити.
To mi je novo, odakle ti to, može neki link?Трошкове тих конструкција покрива република, а приход од туризма у највећој мери иде Београду. Па докле бре?
Београд, као престоница, има пројекте који се оцењују као да су републичког значаја, па их финансира или суфинансира република. Такав је случај и са туризмом у главном граду.Znam ja dobro šta ta fraza znači, ali da razjasnimo:
Neko bi da se hebe, ali da mu ne uđe...
Naravno, ali ni to nisu neki astronomski troškovi.
E sad, ako se nađe neko prepametan da se ugradi u taj posao (kao što jeste) - to je već druga priča...
To mi je novo, odakle ti to, može neki link?
Koliko ja znam, te troškove pokriva grad Beograd.
Ali isto tako znam da je cena te rasvete naduvana najmanje 2 puta.
Pa ne znam baš da li se ta rasveta sufinansira, nije ni bitno na kraju krajeva.Београд, као престоница, има пројекте који се оцењују као да су републичког значаја, па их финансира или суфинансира република. Такав је случај и са туризмом у главном граду.
100% ugrađivanje je još i skromno za naše lopine.Слажем се да украсне конструкције нису скупе, али сам се лично уверио, на другим пројектима, да се уграђују разноразни. Нормално је да то буде 5 до 7 посто, али код нас је то отишло и на 100 посто.