Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 90.105
Ja sam bio na Atosu. U Jerušalaimu još uvek ne.Jesi li ti Hadzi?
Ili nisi?
Ja jesam
Imam i gramatu od Jerusalimskog patrijarha
Dupli sam hadzija. Jer sam bio i na Svetoj Gori i u Jerusalimu i Vitlejemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio na Atosu. U Jerušalaimu još uvek ne.Jesi li ti Hadzi?
Ili nisi?
Ja jesam
Imam i gramatu od Jerusalimskog patrijarha
Dupli sam hadzija. Jer sam bio i na Svetoj Gori i u Jerusalimu i Vitlejemu
Još da nauči da se prekrsti.Svaka cast Vulinu
E moja tužna Srbijo.Još da nauči da se prekrsti.
Tačno se vidi da je velikoshimnik!
šta je to problem? organizovaće crkva za njega trodnevni kurs da postane sveštenik...Još da nauči da se prekrsti.
Tačno se vidi da je velikoshimnik!
jel ovo klanja...mislim, da li se krsti ili pokrstava...Tri dana nakon krvoprolića na Kosovu i Metohiji, gde su živote izgubili trojica Srba i jedan albanski policajac, direktor BIA Aleksandar Vulin vreme provodi na hodočašču u Jerusalimu. Fotografije do kojih je došao portal Nova.rs otkrivaju da se u trenucima krize prvi čovek srpske službe nalazi u Crkvi Hristovog groba, gde je uz pratnji obezbeđenja, na očigled više stotina vernika, došao na poklonjenje. Izvor: Nova.rs.
https://nova.rs/vesti/politika/eksluzivno-vulin-banjska-kosovo-jerusalim/
Hadzi Vulin![]()
Pa taj majmun je pokretac Jehovinih svedoka,zajedno sa Marijom,Mirinom i Slobinom cerkom,jos '90-ih.To je cisto skrnavljenje tog mesta,kada je jedna takva osoba na takvom mestu.Tri dana nakon krvoprolića na Kosovu i Metohiji, gde su živote izgubili trojica Srba i jedan albanski policajac, direktor BIA Aleksandar Vulin vreme provodi na hodočašču u Jerusalimu. Fotografije do kojih je došao portal Nova.rs otkrivaju da se u trenucima krize prvi čovek srpske službe nalazi u Crkvi Hristovog groba, gde je uz pratnji obezbeđenja, na očigled više stotina vernika, došao na poklonjenje. Izvor: Nova.rs.
https://nova.rs/vesti/politika/eksluzivno-vulin-banjska-kosovo-jerusalim/
Hadzi Vulin![]()
Kao da meditira tako nesto.jel ovo klanja...mislim, da li se krsti ili pokrstava...
mozda krizira...Kao da meditira tako nesto.