ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 98.697
Dakle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj auto košta više nego cela fasada one sirote bolniceNajveća ironija ove države je onaj snimak kada on izlazi iz bolnice i ulazi u onaj luksuzni auto, Audi verovatno, šta je već, a iza njega totalna ruina i straćara od odeljenja pulmologije.

Na visinskim pripremama. Da se oporavi pa se verovatno vraća da nastavi tamo gde je stao.Dakle?
Što bi rekao onaj nazovi ministar zdravlja da idemo u Hajat da se lečimo ako nam se ne sviđa fasadaNajveća ironija ove države je onaj snimak kada on izlazi iz bolnice i ulazi u onaj luksuzni auto, Audi verovatno, šta je već, a iza njega totalna ruina i straćara od odeljenja pulmologije.
Što bi rekao onaj nazovi ministar zdravlja da idemo u Hajat da se lečimo ako nam se ne sviđa fasada![]()
Taj auto košta više nego cela fasada one sirote bolnice![]()
upala pluaca oba krila sa gubtikom svesti u 60i nekoj godini zivota ..pratecim dijagnozama ..tesko ce to ici..Nemoze da bude isti covek.Na kucnom oporavku.Resio vucko da ga se otarasi jos ranije.Sad mu dobro doslo.
Upravo tako. Nama bi , da smo bili na njegovom mestu već stavljali četrdeset dana.Briga njih, oni svakako imaju prioritet i uvek pristup najboljim doktorima kod nas. A svakako bez problema mogu da se leče i u inostranstvu
Nema on 60 godina,ali da ne moze se oporaviti brzo.upala pluaca oba krila sa gubtikom svesti u 60i nekoj godini zivota ..pratecim dijagnozama ..tesko ce to ici..Nemoze da bude isti covek.
Jel ti vidiš šta ti rade vršnjaci a ti na forumu?Bogami ima 60,sad sam pogledao.'66-o godiste.
kad bi sve promenio ..od ishrane preko izlaska iz svake vrste stresa pa da ode u Igalo npr .Ujutrru lagane setnje i odmor pored mora ..uravnotezena ishrana ,mir spavanje ,kozije mleko ..Nista telefon nista stres ..dosta be se popravio.. Ako se vrati u politiku,cimanje ,zagusljivi prostori sa mnogo ljudi ..tesko ..Bogami ima 60,sad sam pogledao.'66-o godiste.
Vise od pola zivota nije kupio nista za svoje pareBogami ima 60,sad sam pogledao.'66-o godiste.
Pa posle 15. marta prošle godine govorio kako mu ne treba sva ova halabuka i ujdurme, i da može i on da izađe na ulicu i da šeta. Reklo bi se da je malo zakasnio sa tim. Da je lepo i on cele prošle godine šetao, sad ne bi bio opet u bolnicu.I sta ce sad?
Nismo mi vrsnjaci.Jel ti vidiš šta ti rade vršnjaci a ti na forumu?