Gde je c1?

stugots

Čovek
Poruka
37.274
Na staroj verziji foruma kad dobiješ prekršaj u vidu poena c1, c2 i to, si mogao da ga vidiš na profilu, gde su bile date i primljene reputacije, za šta si ga dobio, na kojoj temi i najvažnije, kad ističe.

I evo danas sam dobio c1 prvi put na ovoj novoj verziji i ne mogu da nađem to upozorenje nigde na profilu. Može li to da se učini vidljivim za korisnike ponovo?

Na staroj verziji foruma kad dobiješ prekršaj u vidu poena c1, c2 i to, si mogao da ga vidiš na profilu, gde su bile date i primljene reputacije, za šta si ga dobio, na kojoj temi i najvažnije, kad ističe.

I evo danas sam dobio c1 prvi put na ovoj novoj verziji i ne mogu da nađem to upozorenje nigde na profilu. Može li to da se učini vidljivim za korisnike ponovo?
vidis li Upozorenja kad udjes u svoj profil?

Opera Snapshot_2019-11-17_233600_forum.krstarica.com.png

tebalo bi da ti je stigao pp sa obavestenjem o kazni

inace poen istice 22.11 u 14:14

Poruka stiže, kao i na staroj verziji. Ali na staroj verziji je prekršaj mogao da se vidi u podešavanjima profila, sa reputacijama, za šta je, na kojoj temi i kad ističe. Korisnik ne može da zna kad ističe, u tom pp-u moderatora to ne piše.

Zato pitam, jel može to da se omogući, kao ranije? Jel mogu "upozorenja" na profilu koje moderatori vide, da budu vidljiva za sve korisnike?

Stvarno malo se zapitajte sta radite i za sta delite bodove,ono preispitajte i moderatore koji ih dele,200 000 neko vam pokloni poruka i milion klikova,to je puno u parama kapirate a date mu nebulozan bod za spam ili je kao neko prijavio za provokaciju,pa ja onda isto svaki citat prijavim date i tom za odgovor i sta ste postigli,oterate i nas a ionako vidite koliko manje ima korisnika,o kvalitetnim raspravama nema ni reci vise

Mozda ti i ja razlicito razumevamo pojam kvaliteta?
Ja, na primer, ne citam alo, informer i ono trece - isti kurir drugo pakovanje.
Ko krene grlom u tiraz neminovno postaje tabloid.
Ipak, reklama u Politici je i uticajnija i skuplja od reklame u Alo!

Back