Gde ima najboljih zuraja u bgd-u?

joGooOOD:
e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite

Kriticar!!!!!! To ti je u Skadarliji...
Mi tamo visimo svako vece...
Muzika je do jaja...
Samo bzvz,sto sa gothike,predju na black,sa black-a na rock,sa rock-a na heavy,sa heavy-ja na power... Znas,...Ali dobro...BOLJE ISTA NEGO NISTA!!! (Citaj:Bolje to,nego Ceca i Sinan) :wink:

Mala budala:
joGooOOD:
e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite

Muzika je do jaja...
Samo bzvz,sto sa gothike,predju na black,sa black-a na rock,sa rock-a na heavy,sa heavy-ja na power... Znas,...Ali dobro...BOLJE ISTA NEGO NISTA!!! (Citaj:Bolje to,nego Ceca i Sinan) :wink:

Kad se tamo dolazi?
Kad počinju svirke?

Mala budala:
joGooOOD:

Muzika je do jaja...
htela bih da pitam da li je taj kafic onaj o kom su mi rekli da je "neka sekta"posto ima neke pentagrame na slikama i da nikako ne idem tamo ...posto nisam iz Bg-akad sam sad poslednji put bila ceznula sam da nadjem neko cool mesto sa pravim zvukom ,nesto vise nalik klubu tog tipa ali niko nije hteo da me vodi tamo iako sam posle cula da su to samo glasine!!!!!pozdravv iz Nisa!!!

dollores:
Mala budala:
joGooOOD:

Muzika je do jaja...
htela bih da pitam da li je taj kafic onaj o kom su mi rekli da je "neka sekta"posto ima neke pentagrame na slikama i da nikako ne idem tamo ...posto nisam iz Bg-akad sam sad poslednji put bila ceznula sam da nadjem neko cool mesto sa pravim zvukom ,nesto vise nalik klubu tog tipa ali niko nije hteo da me vodi tamo iako sam posle cula da su to samo glasine!!!!!pozdravv iz Nisa!!!

Da,to je taj kafic... Poznajem ljude koji rade tamo i mogu ti reci da ono nije nikakav caffe-sotona... To je glupost... A sto se tice pentagrama,to predstavlja potpuno drugi simbol... Al' sta ces,nas narod navalio da je to sekta,pa sekta i sekta i tacka...
Ma,to su iskompleksirani klovnovi...

a koga kritikuju. je l mogu da s epishu neke kritike
i dolar je kod cvijiceve a ne kod cumicevog koliko ja znam.
zezam se volim i ja te izlaske ono ljudi guzhva ((( eeee kad se setim mladosti ))) al kad pogledash sv eje isto s.anje a milion mesta..mora da peru lovu

Back