joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joGooOOD:e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite
Mala budala:joGooOOD:e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite
Kriticar!!!!!! To ti je u Skadarliji...
Mi tamo visimo svako vece...
Muzika je do jaja...
Samo bzvz,sto sa gothike,predju na black,sa black-a na rock,sa rock-a na heavy,sa heavy-ja na power... Znas,...Ali dobro...BOLJE ISTA NEGO NISTA!!! (Citaj:Bolje to,nego Ceca i Sinan) :wink:
htela bih da pitam da li je taj kafic onaj o kom su mi rekli da je "neka sekta"posto ima neke pentagrame na slikama i da nikako ne idem tamo ...posto nisam iz Bg-akad sam sad poslednji put bila ceznula sam da nadjem neko cool mesto sa pravim zvukom ,nesto vise nalik klubu tog tipa ali niko nije hteo da me vodi tamo iako sam posle cula da su to samo glasine!!!!!pozdravv iz Nisa!!!Mala budala:joGooOOD:e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite
Muzika je do jaja...
Samo bzvz,sto sa gothike,predju na black,sa black-a na rock,sa rock-a na heavy,sa heavy-ja na power... Znas,...Ali dobro...BOLJE ISTA NEGO NISTA!!! (Citaj:Bolje to,nego Ceca i Sinan) :wink:
Anonymous:Zar nije Kriticar u nekoj ulici koja sece Knez Mihajlovu, malo se popne unutra. Unutra je sredjeno kao biblioteka. Ili se to zove drugacije Citaliste
dollores:htela bih da pitam da li je taj kafic onaj o kom su mi rekli da je "neka sekta"posto ima neke pentagrame na slikama i da nikako ne idem tamo ...posto nisam iz Bg-akad sam sad poslednji put bila ceznula sam da nadjem neko cool mesto sa pravim zvukom ,nesto vise nalik klubu tog tipa ali niko nije hteo da me vodi tamo iako sam posle cula da su to samo glasine!!!!!pozdravv iz Nisa!!!Mala budala:joGooOOD:e mene zanima gde ima nekih dobrih zurajan posto,tja neki klub ili kafic?i da li IMA NEKI KLUB/KAFIC U KOME PUSTAJU METAL=? :wink: aj mi plz javite
Muzika je do jaja...
inspirion:voodoo je bas u tom fazonu.ali bas
kriticar je ulaz u skadarliji sa desne strane.kad se spustas dole od 29 novembra. ima tu jos neki. koji je u podrumu.nije los.