Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jel si gledao u toj radnji koja je umesto homecentra?
to je YISK oni imaju svasta kao i homecentar

takodje kao sto ti rekose imas emezzetu i okov jednu do druge na bezanijskoj kosi.

i naravno ikea
Ако се добро сећам, Homecenter је у Ушћу био на трећем спрату... Уместо њега (тренутно? ) уопште није радња, него место за вакцинацију (потпуно затворено), а нисам био баш на самом отварању. Истина, није било много публике.

Ни ја. Шта хоће? Тањире или пешкире? Шерпе или намештај?
Конкретно - пластичне подметаче за сто. Да не сејемо флеке по чаршаву (мада их свеједно буде, али знатно мање :) ).

Имамо наравно неке старе, али су се већ помало излизали, па да поставимо нове.

Конкретно - пластичне подметаче за сто. Да не сејемо флеке по чаршаву (мада их свеједно буде, али знатно мање :) ).

Значи и чаршав и подметач. Баш сте брижни. То имаш у Jumbo радњама. Највећи избор.

Ако се добро сећам, Homecenter је у Ушћу био на трећем спрату... Уместо њега (тренутно? ) уопште није радња, него место за вакцинацију (потпуно затворено), а нисам био баш на самом отварању. Истина, није било много публике.
nisam bio zadnjih mesec dva tamo ali sam u julu i avgustu bio dosta cesto jer sam sredjivao stan pa sam obilazio te radnje (emezzeta, okov, yisk).
znaci bas tamo gde je bio homecetar na trecem spratu u cosku YISK
cek sad cu ti napraviti screenshot
imas telefon pa proveri..mozda su zatvorili ali bi bilo azurirano na sajtu

787887.jpg

nisam bio zadnjih mesec dva tamo ali sam u julu i avgustu bio dosta cesto jer sam sredjivao stan pa sam obilazio te radnje (emezzeta, okov, yisk).
znaci bas tamo gde je bio homecetar na trecem spratu u cosku YISK
cek sad cu ti napraviti screenshot
imas telefon pa proveri..mozda su zatvorili ali bi bilo azurirano na sajtu

Pogledajte prilog 1033365
Толико давно сам био да се не сећам баш тачно.
За Јиск знам од пре... Није хитноћа, свратићу следеће недеље.

ja sam to uzimao u emezzeti..imas veliki izbor.
ima ih i u okovu i u jisku

sad je pomama za kojekakvim tipovima jogurta a meni se u celoj toj priči najviše svideo turski tip jogurta sa ukusom nara
to sam kupovala u lidlu. pojavilo se na par meseci a onda nestao iz ponude. to nisam nigde osim tamo videla.
njihov sok od nara ne može da se poredi sa grčkim sokom od nara koji se prodaje u veru

Videoframe_20211219_220511_com.huawei.himovie.overseas.jpg

naleteh na ovo sinoć u JUMBO-u
ne znam šta je, prvi put vidim ali me fasciniralo i 15 min. sam stajala i gledala kako se mrda :lol:
neki sunđer ili plastelin pojma nemam ali se pomera i deluje kao magma.
da li znate gde još može da se nađe ali da bude malo jeftinije. grci prećerali sa cenom od 1000 din

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back