- Poruka
- 50.070
Имам пар ситница које сада тражим, али буквално - радња која има исти опсег понуде.Nisam bas razumela...sta ti konkretno treba?
Колико видим, имам добре одговоре

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам пар ситница које сада тражим, али буквално - радња која има исти опсег понуде.Nisam bas razumela...sta ti konkretno treba?

Ако се добро сећам, Homecenter је у Ушћу био на трећем спрату... Уместо њега (тренутно? ) уопште није радња, него место за вакцинацију (потпуно затворено), а нисам био баш на самом отварању. Истина, није било много публике.pa jel si gledao u toj radnji koja je umesto homecentra?
to je YISK oni imaju svasta kao i homecentar
takodje kao sto ti rekose imas emezzetu i okov jednu do druge na bezanijskoj kosi.
i naravno ikea
Конкретно - пластичне подметаче за сто. Да не сејемо флеке по чаршаву (мада их свеједно буде, али знатно мањеНи ја. Шта хоће? Тањире или пешкире? Шерпе или намештај?
).Конкретно - пластичне подметаче за сто. Да не сејемо флеке по чаршаву (мада их свеједно буде, али знатно мање).
Имамо наравно неке старе, али су се већ помало излизали, па да поставимо нове.
nisam bio zadnjih mesec dva tamo ali sam u julu i avgustu bio dosta cesto jer sam sredjivao stan pa sam obilazio te radnje (emezzeta, okov, yisk).Ако се добро сећам, Homecenter је у Ушћу био на трећем спрату... Уместо њега (тренутно? ) уопште није радња, него место за вакцинацију (потпуно затворено), а нисам био баш на самом отварању. Истина, није било много публике.
Толико давно сам био да се не сећам баш тачно.nisam bio zadnjih mesec dva tamo ali sam u julu i avgustu bio dosta cesto jer sam sredjivao stan pa sam obilazio te radnje (emezzeta, okov, yisk).
znaci bas tamo gde je bio homecetar na trecem spratu u cosku YISK
cek sad cu ti napraviti screenshot
imas telefon pa proveri..mozda su zatvorili ali bi bilo azurirano na sajtu
Pogledajte prilog 1033365
Видећу... није памет направити подметач, треба да буде одговарајућа сликаPodmetače sam je merkala pre neki dan u Jysku https://jysk.rs/pokucstvo/stolnjaci/podmetaci-za-sto

ja sam to uzimao u emezzeti..imas veliki izbor.Конкретно - пластичне подметаче за сто. Да не сејемо флеке по чаршаву (мада их свеједно буде, али знатно мање).
Имамо наравно неке старе, али су се већ помало излизали, па да поставимо нове.
Једно по једно, испитаћуja sam to uzimao u emezzeti..imas veliki izbor.
ima ih i u okovu i u jisku
to pitaj tamo na pf ZenePozdrav, zna li neko gde se mogu kupiti masažeri za lice od Žada, Kvarca, poludragog kamenja?
I imate li neki savet koji je bolje uzeti, sa jednim ili dva kamena, da drugi kamen bude izrezren ili ne..?

https://www.kudaukupovinu.rs/masazeri/3029-roller-massager-masazer-za-lice-od-zadaPozdrav, zna li neko gde se mogu kupiti masažeri za lice od Žada, Kvarca, poludragog kamenja?
I imate li neki savet koji je bolje uzeti, sa jednim ili dva kamena, da drugi kamen bude izrezren ili ne..?

juce se setih tebe...Gde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.
Hvala.juce se setih tebe...
videh iz prevoza, iza stajalista 'sajam' (iz pravca grada) ima tezga, vise lepe kecelje raznih boja...
Rekoh ti da i njihovim prodavnicama pogledas, nije sve na sajtu....Sa dugim i rastegljiva
Pregledah jasmil sajt nema