Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.
videh u jednoj radnji, samo nisam sigurna da l' kaleniceva ili sindjeliceva.....
ako stignem sutra, ici cu da proverim i slikacu, imaju lepe natpise..
Cak su izlozene napolju, ispred radnje

Gde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.

Affro,
cini mi se da sa takvu kecelju (doduse sa rukavicom i podmetacem) videla u Tempo katalogu, da l nedeljnom ili dvonedeljnom sad ne mogu da se setim,
ali baci pogled ako ti nije tesko.

1400d, sindjeliceva 36....trenutno imaju ove, a stalno dibijaju druge
IMG_20210910_212341.jpg

IMG_20210910_212216.jpg

Мени треба... цела продавница...

Данас сам био до Ушћа, да нешто купим... И сећам се да је Homecentar, још давно Еуросалон, био ту, па реко' да обавим све одједном... Али, радње уопште нема, нешто сасвим друго је уместо тога.
Видео сам да постоје и у Ада молу, па реко' сутра да одем.
Нешто ми ипак није дало мира, потражим по нету вести - и будем врло неријатно изненађен - у вести од новембра 2020. се каже да више не постоје, не постоје више њихове радње, дугују запосленима, пословним партнерима, купцима...

Мени сада треба нека радња која је попут њих - да могу да купим неке ствари за кућу, баш како су ови имали.
Надам се да нешто слично у Београду постоји.

Некада давно је постојао Меркур (њих је потопила банкарска криза пре десетак година), који је био нешто слично.

Данас сам био до Ушћа, да нешто купим... И сећам се да је Homecentar, још давно Еуросалон, био ту, па реко' да обавим све одједном... Али, радње уопште нема, нешто сасвим друго је уместо тога.
Нешто ми ипак није дало мира, потражим по нету вести - и будем врло неријатно изненађен - у вести од новембра 2020. се каже да више не постоје, не постоје више њихове радње, дугују запосленима, пословним партнерима, купцима...

Мени сада треба нека радња која је попут њих - да могу да купим неке ствари за кућу, баш како су ови имали.

Некада давно је постојао Меркур (њих је потопила банкарска криза пре десетак година), који је био нешто слично.
eurosalon ne postoji ali nesto sto ga je zamenilo je Emezeta na Novom Beogradu..probaj tamo ili otkucaj u googlu pa ces ih dobiti i videti
imaju kompletamn asortiman za kucu

pa jel si gledao u toj radnji koja je umesto homecentra?
to je YISK oni imaju svasta kao i homecentar

takodje kao sto ti rekose imas emezzetu i okov jednu do druge na bezanijskoj kosi.

i naravno ikea

U BIG Fashion parku je isto bio Homecentar, sada je tu Emmezeta, zadržali su ono što je prodavao Homecentar a imaju i svoj asortiiman.
U istom nizu su Let's Do It, nisam ulazila ali iz izloga mi se čini nešto tipa Uradi sam, a na kraju je YISK. Sve jedno pored drugog.

Ja to više ništa ne gledam otkad je otvorena ikea. Tu i tamo možda nešto uzmemo kada su rasprodaje ali slabo. Pre par god sam uzeo u jisku suncobrane od lepog platna šiveni bili po 5 evra komad pristojnog kvaliteta potrajali su 2-3 godine od 6 komada ostao jedan :rumenko:

umesto merkura je Okov, na istom mestu, valjda je sad to crnogorsko. nisam bila al valjda je to nešto slično kao merkur
ja najčešće odem u jysk jer je tu blizu a nemam ni auto itd, i tu ima tih raznih stvarčica tipa činije posteljina. možda je bitno upoređivati cene
al ima i u merkatoru
najčešće od svih tih radnji :think:
ima i ono uradi sam / i sad se pojavila neka valjda nemačka varijanta toga

eurosalon ne postoji ali nesto sto ga je zamenilo je Emezeta na Novom Beogradu..probaj tamo ili otkucaj u googlu pa ces ih dobiti i videti
imaju kompletamn asortiman za kucu
Можда сам већ нашао оно што тражим :)

Свакако ћу да одем неки дан, лично да видим, иако рекламирају све преко нета.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back