Branko2018
Poznat
- Poruka
- 7.245
Ja opet obratnoObicno pojedem belu polovinu a onu braon bacim, ne volim.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja opet obratnoObicno pojedem belu polovinu a onu braon bacim, ne volim.....
a ti pravis sama sladoled celog lleta?Не једем само органско (не млати као по обичају) али не видим ни један једини разлог за куповину овог шећерног лоја.
О крему говорим.a ti pravis sama sladoled celog lleta?
videh bas juce, nekoliko vrsta, u prodavnici pica, u njegosevoj 31a mislim da je taj broj...svakako, na uglu je, blizu...raskrsnica njegoseve i alekse nenadovicaJa se navuko 90'ih pa ako neko zna gde ima ....
Pogledajte prilog 1002378
videh u jednoj radnji, samo nisam sigurna da l' kaleniceva ili sindjeliceva.....Gde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.
Gde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.
mislim da imas po vecim pijacama i onim radnjama koje prodaju kuhinjske krpe i ostalo za kuhinje pa i keceljeHvala ti, vidi mi i cenu obavezno.
1400d, sindjeliceva 36....trenutno imaju ove, a stalno dibijaju drugeGde ima da se kupi kecelja za rad u kuhinji ali ona koja ide i oko vrata, pa se veže pozadi. Treba mi tako nešto da ne moram da se presvlačim kad god nešto radim u kuhinji.
Hvala. Lepe su ali su prilično skupe za moj ukus. Pogledaću po pijacama mora biti jednostavnijih i jeftinijih.1400d, sindjeliceva 36....trenutno imaju ove, a stalno dibijaju druge
Pogledajte prilog 1011871
Pogledajte prilog 1011873
Kod Kineza kupila mž.Hvala. Lepe su ali su prilično skupe za moj ukus. Pogledaću po pijacama mora biti jednostavnijih i jeftinijih.
Hvala.Kod Kineza kupila mž.
eurosalon ne postoji ali nesto sto ga je zamenilo je Emezeta na Novom Beogradu..probaj tamo ili otkucaj u googlu pa ces ih dobiti i videtiМени треба... цела продавница...
Данас сам био до Ушћа, да нешто купим... И сећам се да је Homecentar, још давно Еуросалон, био ту, па реко' да обавим све одједном... Али, радње уопште нема, нешто сасвим друго је уместо тога.
Видео сам да постоје и у Ада молу, па реко' сутра да одем.
Нешто ми ипак није дало мира, потражим по нету вести - и будем врло неријатно изненађен - у вести од новембра 2020. се каже да више не постоје, не постоје више њихове радње, дугују запосленима, пословним партнерима, купцима...
Мени сада треба нека радња која је попут њих - да могу да купим неке ствари за кућу, баш како су ови имали.
Надам се да нешто слично у Београду постоји.
Некада давно је постојао Меркур (њих је потопила банкарска криза пре десетак година), који је био нешто слично.
pa jel si gledao u toj radnji koja je umesto homecentra?Мени треба... цела продавница...
Данас сам био до Ушћа, да нешто купим... И сећам се да је Homecentar, још давно Еуросалон, био ту, па реко' да обавим све одједном... Али, радње уопште нема, нешто сасвим друго је уместо тога.
Нешто ми ипак није дало мира, потражим по нету вести - и будем врло неријатно изненађен - у вести од новембра 2020. се каже да више не постоје, не постоје више њихове радње, дугују запосленима, пословним партнерима, купцима...
Мени сада треба нека радња која је попут њих - да могу да купим неке ствари за кућу, баш како су ови имали.
Некада давно је постојао Меркур (њих је потопила банкарска криза пре десетак година), који је био нешто слично.
Мени треба... цела продавница...

Nisam bas razumela...sta ti konkretno treba?

Можда сам већ нашао оно што тражимeurosalon ne postoji ali nesto sto ga je zamenilo je Emezeta na Novom Beogradu..probaj tamo ili otkucaj u googlu pa ces ih dobiti i videti
imaju kompletamn asortiman za kucu