Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je l tražiš isključivo "slične grubinkama" ili i grubinke dolaze u obzir?

pošto znam da postoji grubin radnja na trgu, tj. u čika ljubinoj - ne znam zapravo kako se računa, ali kad od sata kreneš u čika ljubinu, pa s leve strane...

a inače ih ima i po apotekama.

...ne mora da bude Grubin, bas zato sto su teske uzasno....ali mi treba nesto sa otropedskim uloskom, udobnije je za hodanje...
...e nisam se setila apoteka...mada oni uvek imaju smo one "nezne" boje, ili belo...
...mislim da znam gde je ta radnja sa Grubini obucom...hvala...

..ako ima neko jos neku ideju gde ima takvih papuca, japanki, ali da ne kostaju ko pola litra krvi neka javi...ako ne neka cuti:D

...pih, kad god nesto trazim to je preskupo....al ajde reci koje i gde, mozda i pogledam...tek da vidim razliku...

Нисам из Београда, али овде, код нас их има по апотекама, и нису прескупе тако, али нису Грубин, што не значи да нису квалитетне

Poslednja izmena:
Нисам из Београда, али овде, код нас их има по апотекама, и нису прескупе тако, али нису Грубин, што не значи да нису квалитетне

...naravo da ne znaci, upravo zato sam i pitala zna li neko za nesto slicno njihovoj obuci....samo iz razloga sto je njihova obuca bas teska....
...pogledacu u apotekama ima i ovde sigurno....

...u onom na BB ili nekom drugom Metrou?
...jel' mi se cini ili je bila neka radnja sa njihovom obucom u jednom od trznih centara na Brdu?

Ima Metro na Banovom brdu, u onoj novoj staklenoj zgradi, kad od Pančića kreneš ka Žarkovu, na 50-ak metara od Pančića (taj smer, dakle ne prema gradu). U toj istoj zgradi je Galindo škola stranih jezika, ne znam kako drugačije da ti objasnim :neutral:
A ja sam bila u onom na Vidikovcu.

Jesi li imala Grubin papuce?
Ja ih leti ne skidam, u trudnoci su me spasle.
Samo ti se cini da su teske, kad naviknes na njihov ulozak, a trebace ti par dana, nema nista bolje ni udobnije, veruj mi!

....imala, cele 4 godine, zaboravila kad sam se pakovala i sad vise nemam:(
...jesu udobne, zato i hocu da ih uzmem....ali su meni bas teske...moguca da kad se noga umori
sve bude tesko....

da li mozda znate gde ima da se kupi srebrni Claddagh (moze i od drveta, ali to teska posla da se kod nas nadje)?

Men_s_Sterling_Silver_Claddagh_Ring.jpg

i koja je cena. Hvala

Poslednja izmena:
...naravo da ne znaci, upravo zato sam i pitala zna li neko za nesto slicno njihovoj obuci....samo iz razloga sto je njihova obuca bas teska....
...pogledacu u apotekama ima i ovde sigurno....

Ja nosim GRubinove po kuci stalno. Probala sam i "zamjenu", ali neuporedivo je, baceni novci koliko god malo bili. A za Grubin se isplati svaki dinar. Da, ima laganijih, ali ne i udobnijih (osim nekih u tom rangu). Osim toga, ni Grubin papuce nisu toliko teske kad ih malo omeksas nosenjem.

Zene gde ima dobar izbor krem cipela na stiklu a da budu bas bas udobne i da ne kostaju vise od 5-6 hiljada? :))
Ne nosim takve ama bas nikad pa ni nemam pojma...dakle da ne budu one neke kineske ili tako nesto, nego ako je moguce iole kvalitetne ali ne preskupe..

Zene gde ima dobar izbor krem cipela na stiklu a da budu bas bas udobne i da ne kostaju vise od 5-6 hiljada? :))
Ne nosim takve ama bas nikad pa ni nemam pojma...dakle da ne budu one neke kineske ili tako nesto, nego ako je moguce iole kvalitetne ali ne preskupe..

E, i meni bi trebalo nešto slično, ali ne bež nego boja kože tj. ''nude'' nijansa i da su zatvoreni prsti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back