JA pratim NFL i znam da je sponzor njihovih dresova reebok i imas ih u reebokovoj radnji na ulazu u Knez Mihajlovu.
Sto se tice NBA dresova znam da je ranije sponzor bio champion i da si dresove mogao da nadjes u championovim prodavnicama (recimo jedna je u Knez Mihajlovoj prekoputa Nike-a)
Sad ne znam ko im je sponzor. Vidi cije dresove nose i nadji njihovo predstavnostvo sigurno ces naci.
Dresove takodje mozes naci i po raznim sportskim multibrand radnjama.
Ali ne znam sta ce ti. Prvo su jako skupi a drugo jako neprakticni. To je sve "musema" - plastika - sintetika. I sami sportisti zato obavezno ispod dresa nose pamucne majce da im upijaju znoj. Dresovi se prave od tih materijala da bi bili izdrzljiviji i teze se cepali.
Inace cene su im paprene. Ako bas zelis neki dres moj ti je savet da nadjes nekog u inostranstvu ko ce ti kupiti preko interneta pa doneti. Svi klubovi vrlo cesto imaju popustre na proslogodisnje modele.
JA sam tako nabavljao reebok majce sa oznakama NFL timova (ne dresove, oni su i tamo skuplji) za desetak evra a cena u nasim radnjama je bila preko 3500 din za takvu majicu.