Gde ima da se kupe knjige o programima...

  • Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja
A

Aleksej_BASO

Gost
Znaci nabavio sam neku knjizicu za Photo Shop, i jako je dobra. Ima jako malo strana, i obuhvata ono najosnovnije, ali sasvim dovoljno za pocetak addalje se jako lako uci sam.

I video sam na poledjini ove knjizice da ima izdanja i za ostale Adobe-ove programe....

I sad...

Poznato je jos od diskusije o Kozjaku-Pornellu da ja gajim posebnu ljubav i interesovanje o kucnoj radinosti filmske umetnosti, pa bih bio jako sretan kada bih negde nasao knjizicu o Adobe Premiere programu.... Da postetim u njemu je radjen "kita u bila" pa varujacije na temu "hari poter" (daj bre 100.hiljada evri...) "akademija" (stevane!!!) i Boba.....

Da li neko moze da mi kaze blizu odrenicu gde bih mogao da nadjem ove knjige, ili ih neko ima???
 
Aumajkomila... :roll:
Izgleda da trenutno vladaju neka gadna kosmicka zrachenja, kad se dve nove teme zaredom u roku od dva dana pojavljuju na NS podforumu, a pritom imaju daleko vishe veze sa rachunarima :lol:

Aj' sad vako... kod nas postoje tri velika izdavacha koji se bave kompjuterskom literaturom: CET, Mikroknjiga i Kompjuterska Biblioteka... nisam nikad proveravao, ali je neverovatno logicno da tako veliki igraci imaju svoje knjizare i u NS-u... E sad posto su tako veliki i bave se kompjuterskom literaturom bilo bi bruka da nemaju svoje sajtove, tako da lepo uzmi izGooglaj ih i nadji na njima adresse knjizara u NS-u... pa lepo u potragu za literaturom.
Mozes josh da potrazis, ne znam takodje dal imaju u NS-u knjizare, PLATO i IPS, posto i kod njih moze da se nadje nesto kompjuterske literature, pa i od ova tri prvonavedena izdavacha.

Btw bice ti golemo zezanje uciti Adobe Premiere, ako vec nisi potkovan nekim znanjima iz filmske tehnike. To sto radi Premiere se inache zove video montaza ;)
 
lillymoon:
c008.gif
Slatka si.
 

Back
Top