Gde ima da se kupe 3 D figurice?

Skafander

Poznat
Poruka
9.720
Da li neko zna gde mogu da napravim 3D figurice ali i dioramu, na primer 3 osobe u parku, klupica, malo drveća, klupa, bandera, figure ljudi 1:18, 10 cm, visoke preciznosti lica i odeće, resin, 3D štampa, ali i bojenje, kao original, a da nije skupo. Koja bi bila cena toga?

pobogu dete, po naslovu ja pomislio da te napali i biju negde, pa si poslo lokaciju i poziv za pomoć!

džabe me uznemiri, pođoh u garažu po čekić i pajser pa da trčim da te spašavam

1000064935.jpg

Da li neko zna gde mogu da napravim 3D figurice ali i dioramu, na primer 3 osobe u parku, klupica, malo drveća, klupa, bandera, figure ljudi 1:18, 10 cm, visoke preciznosti lica i odeće, resin, 3D štampa, ali i bojenje, kao original, a da nije skupo. Koja bi bila cena toga?
Razbudio si pola forumaša. Obrati pažnju na naslove tema.
Za kaznu..el-fatihu ili molitvu svetom Vasiliju Ostroškom ujutru ili bilo šta.
Meni dođeš neku žestinu da se smirim a ti kako hoćeš
🍻

Imaš na kp sajtu nude izradu modela, vrv može i preko temu i alija ako imaš 3d model?

Postoje i 3D lampe tj naprave iluziju da je figurica trodimenzionalna

1778538555626.jpeg

1778538568690.jpeg

Ovi prave sve. Je li skupo? Jeste. Ali, ako si mislio, da kupiš negde, gotove minijature, sa sve likovima, mislim da toga, kod nas nema. Ovo je jedino, što može da se uzme u obzir. Jedino da vidiš inostranstvo, ali to je neka sasvim druga dimenzija. Probaj nešto, kod ovih, pa vidi, da li ti odgovara. Nešto manje i jeftinije, čisto da ti da malo elana i razonode. Pa, dalje razmisli. Pozdrav.

Ovi prave sve. Je li skupo? Jeste. Ali, ako si mislio, da kupiš negde, gotove minijature, sa sve likovima, mislim da toga, kod nas nema. Ovo je jedino, što može da se uzme u obzir. Jedino da vidiš inostranstvo, ali to je neka sasvim druga dimenzija. Probaj nešto, kod ovih, pa vidi, da li ti odgovara. Nešto manje i jeftinije, čisto da ti da malo elana i razonode. Pa, dalje razmisli. Pozdrav.
Želim sa stare slike gde se smejem sa roditeljima u parkiću...

Back