GDE I ZA KOLIKO PARA DOCEKATI NOVU GODINU????????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmi oglase i nadji rubriku /stanovi/iznajmljivanje/ponuda.

Pogledaj ponude za Zlatibor. Ja odoh tamo. Uglavnom je fenomenalan provod. Za tri veceri ispadne oko 100 €. Nije skupo. Mislim, isto je ako rezervises negde u BG. Klubovi ce da budu puni sa klincima.

Opcija dva je jedan kafe-restoran u ulici Kralja Milutina ili Milana. Mislim da se zove Absint ili nesto slicno. Imaju neku ideju o Novogodisnjoj proslavi. Mada je tamo atmosfera prilicno spora. Nema dece, doduse. :)

11070VLX:
Uzmi oglase i nadji rubriku /stanovi/iznajmljivanje/ponuda.

Pogledaj ponude za Zlatibor. Ja odoh tamo. Uglavnom je fenomenalan provod. Za tri veceri ispadne oko 100 €. Nije skupo. Mislim, isto je ako rezervises negde u BG. Klubovi ce da budu puni sa klincima.

Opcija dva je jedan kafe-restoran u ulici Kralja Milutina ili Milana. Mislim da se zove Absint ili nesto slicno. Imaju neku ideju o Novogodisnjoj proslavi. Mada je tamo atmosfera prilicno spora. Nema dece, doduse. :)

NEMA više absintha, ili juče bio preterani mrak...mislim da je ostala samo neka rupa u zgradi ( ne idem ja tamo, ja idem u Džkc)

Betty:
m,a ne radi se o tome, Inco, nego sto mora NG da bude kao i svako drugo-trece vece?
8)
Robi, majkemugaspalim.... :lol:

Ma ne mora... ali zasto mora da bude i ne znam kako specijalno? ... Ako se poradi na atmosferi, i nekoj soft romantici moze to vece ipak da ostane malo duze u secanju... Ako bas mora malo ekskluzive, a vi to izvedete isto u Dominikanskoj republici... Meni takav nekakav plan bio, al' se izjalovio u medjuvremenu jer ostah bez moje bolje polovine... Tako da ce sad biti tricky da se nesto na brzaka osmisli... No, ne sumnjam ja u moju moc imaginacije ;)

Jedno znam - nema shansone da se nabijem u nekom klubu sa jos hiljadu nepoznatih zaznojenih ljudi i tuc-tuc muzikom do zore... U tom slucaju, radije bih slavio pod jorgan planinom, pa makar i sam!

Incognito:
Betty:
m,a ne radi se o tome, Inco, nego sto mora NG da bude kao i svako drugo-trece vece?
8)
Robi, majkemugaspalim.... :lol:

Ma ne mora... ali zasto mora da bude i ne znam kako specijalno? ... Ako se poradi na atmosferi, i nekoj soft romantici moze to vece ipak da ostane malo duze u secanju... Ako bas mora malo ekskluzive, a vi to izvedete isto u Dominikanskoj republici... Meni takav nekakav plan bio, al' se izjalovio u medjuvremenu jer ostah bez moje bolje polovine... Tako da ce sad biti tricky da se nesto na brzaka osmisli... No, ne sumnjam ja u moju moc imaginacije ;)

Jedno znam - nema shansone da se nabijem u nekom klubu sa jos hiljadu nepoznatih zaznojenih ljudi i tuc-tuc muzikom do zore... U tom slucaju, radije bih slavio pod jorgan planinom, pa makar i sam!
:lol:
Ne sumnjam ni ja u tvoju moć imaginacije, evo, napravićemo ostrvo samo za tebe, i idealnu dragu. U fotošopu. :lol:
Ja ću sopstvenu decu da pravim u fotošopu.... :?
Soft romantika, mmm.....pa onda autonomaška svadba, ju! :oops:

A neeee... Javni tenderi ne dolaze u obzir... Odma' ce neki iz gej17 pljus da se umesa i da me nazove seoskim fijakerom i da mi upropasti ceo socijalni program...

Kod mene se samo dolazi sa preporukom ;)

A i nista od juga, vec spiskao planirane parice za taj event (jbg, kupio nove gace za komp, navikao se na japansku kuhinju, i tako... za par meseci odose parice... sto bi Indexovci slozno zapevali: Otisla je dojce-mark, u novcanik drugoooooom...') :? ...

Tako da cem se zadovoljiti skromnijom varijantom... Vec turio Dom Perignon '78 da se 'ladi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back