Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.408
u torbiciМислио сам ако си у фармерицама или панталонама
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u torbiciМислио сам ако си у фармерицама или панталонама
ahh izvini, u manjim gradovima se ne krade..Зависи како где. У већим градовима је сигурно тако
И не толико колико у великим градовимаahh izvini, u manjim gradovima se ne krade..
Nebitno je da li se krade vise ili manje ...vec da je to mesto zgodno za džeparenje bilo gde..u Njujorku ili Maloj MoštaniciИ не толико колико у великим градовима
Kako ti i čime češeš?стопало чешу руком кад их засврби
Има истинеNebitno je da li se krade vise ili manje ...vec da je to mesto zgodno za džeparenje bilo gde..u Njujorku ili Maloj Moštanici
Ко си ти?Kako ti i čime češeš?
Ако те баш занима, ево ти одговор. Чешем се само ногом у црним чарапама. А ти?Kako ti i čime češeš?
nijedanДа ли један држиш у задњем џепу?
To neki ritual?Чешем се само ногом у црним чарапама. А ти?
Занимљивоnijedan
Поготово сад током летаTo neki ritual?
Ja sam uvek bosonoga i ne svrbi me stopalo
Ja drzim kod zeneДраги моји, видео сам неке теме како организовати новчаник или шта држите у њему. Нико није поставио питање где га ко држи. Лично ја држим у задњем десном џепу. То ми је навика и породично наслеђе. А ви, драги моји?
Зар не држиш у задњем џепу?Ja drzim kod zene
Ne bogami. Ja bas razbacujem pare, pa sam morao da pocnem da drzim novcanik kod zene.Зар не држиш у задњем џепу?
А па код нас Херцеговаца је друга причаNe bogami. Ja bas razbacujem pare, pa sam morao da pocnem da drzim novcanik kod zene.
e to je gresska. Pare se odmah moraju micati iz ruku- il da se trose il da se stede pa investiraju , pa onda trose. Zato se mora zena ubaciti da drzi kesu. Inace sirotinja teska.А па код нас Херцеговаца је друга прича
Па може се тако рећиe to je gresska. Pare se odmah moraju micati iz ruku- il da se trose il da se stede pa investiraju , pa onda trose. Zato se mora zena ubaciti da drzi kesu. Inace sirotinja teska.
Moj matori je nosio novcanik u zadnjem dzepu,vecito.Jednom je hteo da ga odzepari neki mufljuz u gradskom u povratku iz druge smene.Cala mu je uhvatio ruku u dzepu.maznuo ga drugom rukom,a ovaja se nalazio na stepenistu autobusa do vrata.Slomio mu je i vilicu,a pri padu je slomio i ruku i nogu.Tuzi je matorog i ovaj je morao da plati 3x vecu kaznu,nego sto je imao vrednosti para u novcaniku.Hteo sam reci,kako je to veliki izazov za dzeparose.Брате, то је већ друга ствар и по мени логична. Али има доста нас који се држимо горе наведене навике. Готово сви са мајчине стране као ја држе позади. Бар ови које ја знам
То свакако. Мени је то навика од оца и готово целе мамине породице. Ти ниси наставио као отацMoj matori je nosio novcanik u zadnjem dzepu,vecito.Jednom je hteo da ga odzepari neki mufljuz u gradskom u povratku iz druge smene.Cala mu je uhvatio ruku u dzepu.maznuo ga drugom rukom,a ovaja se nalazio na stepenistu autobusa do vrata.Slomio mu je i vilicu,a pri padu je slomio i ruku i nogu.Tuzi je matorog i ovaj je morao da plati 3x vecu kaznu,nego sto je imao vrednosti para u novcaniku.Hteo sam reci,kako je to veliki izazov za dzeparose.
Ne, bas zbog toga sto sam prgaviji od njega.То свакако. Мени је то навика од оца и готово целе мамине породице. Ти ниси наставио као отац
e, a kud se šetaš najčešće? lokacija?Драги моји, видео сам неке теме како организовати новчаник или шта држите у њему. Нико није поставио питање где га ко држи. Лично ја држим у задњем десном џепу. То ми је навика и породично наслеђе. А ви, драги моји?
Пази, ја сам цели живот на селу. У месец два дана одем до града у јачу набавку или до банке. Ти исто као ја у задњи џеп или.....e, a kud se šetaš najčešće? lokacija?
onako pitam