Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.840
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bre Korvuse.Tamo poze baš i nisu bitne?
Pozeraj ne volim generalno.
Ljudi koji gestikuliraju i pričaju pokretima ruku su mi red flag. Manipilanti.
Jel ovo dobar odgvor na temu?
Ka da marim...![]()
Ako nešto ne volim, to su ti verbalni, koji mašu i gestikuliraju rukama dok pričaju.I bre Korvuse.
Imas ljude koji su auditivni- verbalni, imas one koji su motoricki -kinesteticki, to su oni koji vole dodir, rukovanje, grljenje, dodiruje te dok pricate, imas ljude koji su gestikulativni, opisuju misli gestikulacijama. Samo ako neko mase rukama ispred tebe nije naucio da svede to na neki bezbedan prostor po druge, ali ne znaci da je manipulativan. Ic pipl broder.
Imas pravo naravno, imas pravo i da steknes utisak da su manipulativni, ali ako iznosis to kao conjenicu - e onda ...I kakve to veze ima, kakav je ko?
Valjda svi "čitamo" i tumačimo druge na osnovu sebe.
Imao pravo da nam se neko, sa svim svojim osobinama, dopadne ili ne?
U pravu si...ne volim po licu...i verujem da većina žena to loše podnosi..
To se ne radi zbog toga, nego valjda zbog zadovoljstva pruzanja zadovoljstva?..ne volim po licu...i verujem da većina žena to loše podnosi..
To se ne radi zbog toga, nego valjda zbog zadovoljstva pruzanja zadovoljstva?
Ne, to je vic "Kad joj ja pružim oralni seks ona izludi," -"Kad ga ja obrišem o zavesu ona poludi."Najviše mrze ako ga posle obrišeš zavesom
Žene ne vole kad muškarac završi sa društvom u kafaniciPišite da vidimo gde muškarci treba da povedu računa
Nije planirala da bude keva, treba to vukljati posleNa vole kad svrsis u nju a ne koristi nista.