Gde devojke/žene ne vole da muškarac završi, i koje su ženama najprivlačnije poze

Tamo poze baš i nisu bitne?
Pozeraj ne volim generalno.
Ljudi koji gestikuliraju i pričaju pokretima ruku su mi red flag. Manipilanti.
Jel ovo dobar odgvor na temu?
Ka da marim... :)
I bre Korvuse.
Imas ljude koji su auditivni- verbalni, imas one koji su motoricki -kinesteticki, to su oni koji vole dodir, rukovanje, grljenje, dodiruje te dok pricate, imas ljude koji su gestikulativni, opisuju misli gestikulacijama. Samo ako neko mase rukama ispred tebe nije naucio da svede to na neki bezbedan prostor po druge, ali ne znaci da je manipulativan. Ic pipl broder.

I bre Korvuse.
Imas ljude koji su auditivni- verbalni, imas one koji su motoricki -kinesteticki, to su oni koji vole dodir, rukovanje, grljenje, dodiruje te dok pricate, imas ljude koji su gestikulativni, opisuju misli gestikulacijama. Samo ako neko mase rukama ispred tebe nije naucio da svede to na neki bezbedan prostor po druge, ali ne znaci da je manipulativan. Ic pipl broder.
Ako nešto ne volim, to su ti verbalni, koji mašu i gestikuliraju rukama dok pričaju.
Rođeni glumci..

Toe.poza
1735394115002.png

To se ne radi zbog toga, nego valjda zbog zadovoljstva pruzanja zadovoljstva?

Ne znam, moguće..ali nakon takvih stvari negde u podsvesti se izrodi pitanje -aman zašto ti to pričinjava zadovoljstvo, zašto si srećan samo ako mene poniziš...ja nisam posle toga srećna, naprotiv, sve lepo što je prethodilo tom činu palo je u vodu nakon toga i trudiću se da zaboravim...
Možda ja samo previše razmišljam...:lol:

Back