Lacku kuber
Početnik
- Poruka
- 30
Pišite da vidimo gde muškarci treba da povedu računa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za kosu se i ja slažem, možeš i u mene ali po kosi neОво је јако релативно. Нема универзалног одговора јер једна жена може нешто да воли у једном моменту, а у другом да јој смета у зависности од партнера, расположења итд.... Али ајде углавном Hе воле по коси....за то убијају на место
Promašioo si mesto da se praviš pametanMnoge zene ne vole da muskarac zavrsi u zatvoru a istovremeno vole da zavrsi u upravnom odboru nekog pre svega drzavnog preduzeca. Treba ih razumeti.
XaxaxaSudeci po Fati, u zavesu.
Moze biti ali si i ti promasio razliku izmedju zavrsiti i svrsiti.Promašioo si mesto da se praviš pametan![]()
Nisam hteo biti prost ko ti al hvala svakako što si tu da mi skreneš pažnjuMoze biti ali si i ti promasio razliku izmedju zavrsiti i svrsiti.![]()
ustvari najvise volimo kad zavrsi kao preduzetnik.Mnoge zene ne vole da muskarac zavrsi u zatvoru a istovremeno vole da zavrsi u upravnom odboru nekog pre svega drzavnog preduzeca. Treba ih razumeti.
Pa ne trebaju forumašice već takve kao ti da su iskusnije i zrelijee, kad smo već kod toga koliko imaš godinaa znam da se to žene ne pitajusta da se izjasnimo? forumasice su nevine.
Ja sam forumasica.Pa ne trebaju forumašice već takve kao ti da su iskusnije i zrelijee, kad smo već kod toga koliko imaš godinaa znam da se to žene ne pitaju
Axaxxa evo je i ova počinje...ustvari najvise volimo kad zavrsi kao preduzetnik.
Eto to nisam do sad znao hvala što si mi rekla nov sam u ovome inačeJa sam forumasica.
nov si ti i u sexu izgleda.Eto to nisam do sad znao hvala što si mi rekla nov sam u ovome inače
To malo težee al ako neveruješ možeš proveriti slobodnonov si ti i u sexu izgleda.
nemaju sampon?Prava riba kaze samo nemoj po kosi
preduzetnik si?To malo težee al ako neveruješ možeš proveriti slobodno
И невини знају шта би волели.... Само они што се праве невини праве се и да не знајуsta da se izjasnimo? forumasice su nevine.