petrixs123
Početnik
- Poruka
- 11
Naslov vam vec sve govori
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je covek Dzoni Dep?! On je gusar od rodjenja. Njemu nista nije zabranjeno.
Ako se sećam Bole iz Crnog Gruje:Možda... A možda i nije...
Klothius:O boze, naspamaste za medalju, doro jebaga, covek je dosao ovde da bi pitao, nije procitao pravila, mozda mu hitno i sad ga vi napali. Da ti nemas mozda svaku app na kompu legalnu?
Bravo.Za razliku od tebe, 90 posto ljudi u Srbiji nema makar jedan program legalan, tako da nije fora napadati ljude radi toga. Kriza bate, plus ljudi nemaju para ovo ono. Samo kazes zabranjena piraterija i kraj price, dodje mod i delete temu![]()
A nisam tebi ni rekao![]()
Pa,,,,problem je pravilo foruma da je zabranjeno reklamirati warez sajtove, postavljati linkove ka istima,i....ma uopste piraterija.Eto!
dafali joj katanac...
usput..ja imam sve legalno....
pa cak i ACDSEE 2.5 i sve programe sam kupio
http://www.stanica gsp-a u Bulevaru kod poste na raskrsnici bulevara kod ex.Savezne skupstine.Naslov vam vec sve govori
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp![]()