petrixs123
Početnik
- Poruka
- 11
Naslov vam vec sve govori
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp

Mozda je covek Dzoni Dep?! On je gusar od rodjenja. Njemu nista nije zabranjeno.
Ako se sećam Bole iz Crnog Gruje:Možda... A možda i nije...
Nemam baš nijednu legalnu, ali ne tražim da mi vi date link da je skinem s netaKlothius:O boze, naspamaste za medalju, doro jebaga, covek je dosao ovde da bi pitao, nije procitao pravila, mozda mu hitno i sad ga vi napali. Da ti nemas mozda svaku app na kompu legalnu?
Cekaj, pa ti nisi mod, a kritikujes nas... Pa onda lepo posalji coveku PM o'kle da skine XP i pusti nas na miru.Bravo.Za razliku od tebe, 90 posto ljudi u Srbiji nema makar jedan program legalan, tako da nije fora napadati ljude radi toga. Kriza bate, plus ljudi nemaju para ovo ono. Samo kazes zabranjena piraterija i kraj price, dodje mod i delete temu![]()
Ma opušteno...!A nisam tebi ni rekao![]()
Nisam ni mislio da neko reklamira bilo koji warez sajt... Jednostavno nekome posaljete link na pp i mirna backa... Meni jeste trivijalno da na netu pronadjem bilo sta sto mi treba, ali ima ljudi koji nikad nisu posetili bilo koji warez sajt vec su im uvek drugi instalirali sve programe... Tako da im treba pomoci, bar za pocetak...Pa,,,,problem je pravilo foruma da je zabranjeno reklamirati warez sajtove, postavljati linkove ka istima,i....ma uopste piraterija.Eto!
U pa to Acd see pre Isusa...Ja nabavio i 9,naravno nelegalan,ali ga ne koristim...Ko pati od toga da mu sve bude legalno i ostalo neka skine Googleovu Picasu,koja je free...dafali joj katanac...
usput..ja imam sve legalno....
pa cak i ACDSEE 2.5 i sve programe sam kupio
http://www.stanica gsp-a u Bulevaru kod poste na raskrsnici bulevara kod ex.Savezne skupstine.Naslov vam vec sve govori
ako neko moze da mi pomogne nek stavi ling gde mogu da skinem instalaciju windowsa xp![]()