_sanjalica_
Obećava
- Poruka
- 88
Kao sto naslov teme kaze. Molim brzi odgovor.
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_sanjalica_:Kao sto naslov teme kaze. Molim brzi odgovor.
Hvala
jacques:na bilo kojoj pijaci![]()
))) !!!:shock: 
_sanjalica_:Ja sam ozbiljna!!! Ne mogu vise da se setam po gradu. Poludeh od prodavnica. Mozda stvarno odem na Bazar
_sanjalica_:Ma presla sam ceo grad i nista nije odgovarajuce za mog dragog. Ili su preskupe, ili ruzne. Svidjaju mu se sve one od 7, 8 , 9 i vise hiljada. I tata bi sine!!!!
_sanjalica_:Ma presla sam ceo grad i nista nije odgovarajuce za mog dragog. Ili su preskupe, ili ruzne. Svidjaju mu se sve one od 7, 8 , 9 i vise hiljada. I tata bi sine!!!!
)))) .... ajde posto si postavila temu pogledaj kad vec ides KOLIKO SU : bele , bez ili crne lanene pantalone taman da vidimo cene . Hvala unapred ;-)_sanjalica_:Oko 3000 hiljade pa navise po gradu, a na Bazar idem sutra.
P.S. Nije ni decko nego suprug.

_sanjalica_:Oko 3000 hiljade pa navise po gradu, a na Bazar idem sutra.
P.S. Nije ni decko nego suprug.
)) !! Preterao ga covek 7,8,9 .... na sajmu za 3000 imas farmerica da se skamenis !!! Ja cesto uzmem marku ENIGMA i imaju na Bulevaru prodavnicu i nekad su imali na Zelenom vencu .!:wink: Pozzdaca75:@ sanjlica
Pitaj njegovu suprugu gde mu kupuje farmerice....tako je ukusno obučen...

Supertajni:Vidiš da sam na slici u profilu bez majice.................![]()
)) !!!!
:shock:
chika_doktor:hilifger..ne shrafciger!!!
)))) jbte da ti nisi moj deda :shock: :shock: :shock: ???? Moj deda samo tu marku nosi , kazi brzo kako se zoves ???
)))))))))))))
))))
)))))))))))))