Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma u pitanju je memorija i processor.Moxes da koristis bilo koji aV ali kod onih zahtevnijih stose tice memorije moze komp dati koci,secka...Zato zavisi koju konfiguraciju imas.
Ma u pitanju je memorija i processor.Moxes da koristis bilo koji aV ali kod onih zahtevnijih stose tice memorije moze komp dati koci,secka...Zato zavisi koju konfiguraciju imas.
Znači za konfiguraciju sa dual procesorom i 4GB memorije treba jedan, a za kofiguraciju s jedinm procesorom i 512MB memorije drugi antivirus softver? Nema smisla da ovome što ima slabiji procesor koči i secka, a sada ako prođe neki virus nije strašno? A kod konfiguracie koja ima 4GB treba neki antivirus koji zahteva 2.5GB memorije jer će imati dovoljno memorije da radi i neće kočiti i seckati?
Tako ispadne....iako se najbolji i najlosiji AV u pogledu opterecenja procesora razlikuju najverovatnije par procenata.
A i ja sam oduvek mislio da AV treba uzeti da te zastiti(znaci izbor od 2-4modela), a ne da li ti secka(mozda na PI) ili ne. Ako secka uzmem free od 500KB i ne da ne secka nego sam pocne da radi-salje mailove, restartuje se...itd.