N
NOCNE PTICE
Gost
PA GDE CETE ZA RASPUST,RECITE NEKI PREDLOG SAMO DA NE OSTANEM KUCI???????????????????????????? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali da ostanes kuci :? :? Ja cu ceooo raspust da budem kucici mojoj lepoj i bas me briga...NOCNE PTICE:PA GDE CETE ZA RASPUST,RECITE NEKI PREDLOG SAMO DA NE OSTANEM KUCI????????????????????????????![]()
love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
]Keeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
:shock: :shock: :xKeeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
mortishaaa::shock: :shock: :xKeeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
salim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:
Bleak WinterFullMoon:mortishaaa::shock: :shock: :xKeeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
ma bezi bre tamo...ljubomorna siiiiiii (i provaljena)![]()
mortishaaa:Bleak WinterFullMoon:mortishaaa::shock: :shock: :xKeeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
kako si me provaliooooo
![]()
![]()
ali, molim te, nemoj nikome da kazes..... neces???
![]()
![]()
![]()
znam.. ti si dobar... neces :wink:
love_girl:mortishaaa:Bleak WinterFullMoon:mortishaaa::shock: :shock: :xKeeper:love_girl:Ja u petak idem u Bugarsku...........jeeeeeeeeee! Idem kod sestre,da je vidim posto nisam dugo.
Pozdrav KEEPER-u.
pozdrav![]()
kako si me provaliooooo
![]()
![]()
ali, molim te, nemoj nikome da kazes..... neces???
![]()
![]()
![]()
znam.. ti si dobar... neces :wink:
Ja cu reci...![]()
8)
MaloCupavoPile:na kopaonik se ide!!!skijanje!!je!!!!
Bliznakinja:Sta fali da ostanes kuci :? :? Ja cu ceooo raspust da budem kucici mojoj lepoj i bas me briga...NOCNE PTICE:PA GDE CETE ZA RASPUST,RECITE NEKI PREDLOG SAMO DA NE OSTANEM KUCI????????????????????????????![]()
![]()