Обилић Elita Poruka 15.396 03.12.2024. u 21:15 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #1 Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ?
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 28.365 03.12.2024. u 21:34 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #2 Dogodine u Prizrenu! ...
dlugomir stari roker Moderator Poruka 230.057 03.12.2024. u 21:38 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #3 Grom_sa_neba!: Dogodine u Prizrenu! ... Kliknite za proširenje... Zašto tek dogodine? Evo čovek otišao još prošle godine: https://forum.krstarica.com/threads/srbin-otisao-u-prizren-da-radi-kod-albanca.1017128/ Živ je i zdrav. Ne ujedaju tamo.
Grom_sa_neba!: Dogodine u Prizrenu! ... Kliknite za proširenje... Zašto tek dogodine? Evo čovek otišao još prošle godine: https://forum.krstarica.com/threads/srbin-otisao-u-prizren-da-radi-kod-albanca.1017128/ Živ je i zdrav. Ne ujedaju tamo.
B Badabum Aktivan član Poruka 1.651 03.12.2024. u 21:52 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #4 Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ako je suditi po prethodnim iskustvima sa Srbima i ratovanjem većina bi išla u kuhare
Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ako je suditi po prethodnim iskustvima sa Srbima i ratovanjem većina bi išla u kuhare
dlugomir stari roker Moderator Poruka 230.057 03.12.2024. u 21:55 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #6 Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ide zima, bolje u ilegalce. Ko će bre da se smrzava po šumama i gorama naše zemlje ponosne?
Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ide zima, bolje u ilegalce. Ko će bre da se smrzava po šumama i gorama naše zemlje ponosne?
N narezak Aktivan član Poruka 1.315 03.12.2024. u 22:00 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #7 Badabum: Ako je suditi po prethodnim iskustvima sa Srbima i ratovanjem većina bi išla u kuhare Kliknite za proširenje...
Badabum: Ako je suditi po prethodnim iskustvima sa Srbima i ratovanjem većina bi išla u kuhare Kliknite za proširenje...
K kapetanmark Buduća legenda Poruka 48.145 04.12.2024. u 02:02 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #8 dlugomir: Ide zima, bolje u ilegalce. Ko će bre da se smrzava po šumama i gorama naše zemlje ponosne? Kliknite za proširenje... sta bre lupas ?
dlugomir: Ide zima, bolje u ilegalce. Ko će bre da se smrzava po šumama i gorama naše zemlje ponosne? Kliknite za proširenje... sta bre lupas ?
SeverZapad Domaćin Poruka 3.025 04.12.2024. u 06:09 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #9 Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ne u Partizane.
Обилић: Počelo je našto, ne znam šta. Kad biste mogli da birate, gde bi išli, u ilegalce ili partizane ? Kliknite za proširenje... Ne u Partizane.
Обилић Elita Poruka 15.396 04.12.2024. u 06:15 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #10 SeverZapad: Ne u Partizane. Kliknite za proširenje... Odavno ne napisah tu imenicu ...
SeverZapad Domaćin Poruka 3.025 04.12.2024. u 06:17 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #11 Обилић: Odavno ne napisah tu imenicu ... Kliknite za proširenje... Ne može Obilić u Partizane nikako.
Обилић: Odavno ne napisah tu imenicu ... Kliknite za proširenje... Ne može Obilić u Partizane nikako.
Обилић Elita Poruka 15.396 04.12.2024. u 07:29 - Gde ćeš za Novaka? U partizane! #12 SeverZapad: Ne može Obilić u Partizane nikako. Kliknite za proširenje... Обилић је стварање Југославије, а затим улазак у комунизам сматрао за напредак. Срећом имамо доста породичне сребрнине па нам регресија на Србију и капитализам није тешко пао. Јеси видео Звезда како побеђује, напред - назад, вамо - тамо па на крају победи са 5:1 !!!
SeverZapad: Ne može Obilić u Partizane nikako. Kliknite za proširenje... Обилић је стварање Југославије, а затим улазак у комунизам сматрао за напредак. Срећом имамо доста породичне сребрнине па нам регресија на Србију и капитализам није тешко пао. Јеси видео Звезда како побеђује, напред - назад, вамо - тамо па на крају победи са 5:1 !!!