Gde biste živeli u Novom Sadu ako biste mogli da birate?

Stan ili kuća?

• Stan, jednostavnije je održavanje.

glasova: 2 28,6%
  • Kuća, ima više mesta, a i svoje dvorište.

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7
Lokacija najčešće nije stvar želje nego mogućnosti. Takođe i izbor da li biste u stanu ili kući. Sad zamislite da ne morate da pazite na budžet nego samo da sebi ispunite želju. Gde bi to bilo i da li u stanu ili kući?
У некој брвнари на некој планини са стазицом до језерца окруженим шумом

Meni se svidja onaj deo od Bulevara Oslobodjenja- Bulevar Kralja Petra1- autobuska-lidl- sajam...
Ima jako lepih malih ulicica,mirnih a prakticno u centru.
Najveci problem je parking na ulici...To je jedini razlog zasto bih razmislio o kuci.

Slazem se, i meni se svidja taj dio Bulevar oslobodjenja, Futoska kod sinagoge, i onaj dio Maksima gorkog :zkez:

kuća u gradu je danas bogatstvo, kad zbog korone ne možeš da mrdaš, ovako imaš dvorište, bar da noge protegneš
ima cigana koji se pentraju i kradu.
Ja ne volim ni selo a ni grad, vec miran prostor, nazalost ne mogu na Alpe, da li zna koliko tamo neka brvnara kosta?
brvnara, koliba, kuca od drveta sta god?

Ali zamisli, u usamljenoj kući tek možeš imati bezbednosni problem. Nedma komšija, nikog da pomogne, policija daleko ...
Nemoj da plašiš... ne živi valjda sam samcat... evo, ja živim malo skrajnuto, ni murija ne može da me nađe, hahahahah... imam i komšije, ali mi ne trebaju... živim van naseljenog mesta, sve mogu da obavim telefonom, od posete lekara, nedajbože, do nabavke provijanta... do centra grada mi treba 15 minuta... naravno, ne živim sama, pa je to ogromna olakšica... i najvažnija stvar, moja deca su odrasla u gradu, ja sam se kasnije odselila iz te ludare... :rotf: :rotf:
kuća je uvek bolji izbor :D
Kuća je izbor dostojan čoveka... Porodična kuća u tihoj ulici blizu centra... sa dvorištem i ogradom... i keruštinom, hahahahaha

Dzaba ti pa da imas i medveda u dvoristu, ubaci u meso ili kost otrov otruje psa i udje
Uzmes kavkaskog ovcara,lako se uci da ne jede nista osim onoga sta mu ti dajes.
A pas je za postovanje (vise strahopostovanje), posto je malo krupniji od sarplaninca, posvecen je vlasniku do smrti. A dva mogu da ubiju medveda.

Nisi, može i okolina, pa pominjali su već neki. A Veternik je već dosta godina bukvalno spojen s Novim Sadom.
Jedna ulica u Veterniku nosi ime mog oca... E, u njoj bi volela da živim...Verujem da bi to bio zaista poseban osećaj... Kuća u Veterniku, bašta, cveće... breze ispred kuće, travica... lepota u Boga...:heart2::heart2::heart2:

Back