A
AleksandraNS
Gost
:shock: Da, dobro ste procitali! :shock:
Zanima me / sta Vas zanima?
Koga zelite da upoznate? Kapora? Tosevskog? Lepu Brenu?! Boru Corbu?! Nekog politicara? Nista nije nemoguce, oni su ipak samo ljudi?
Sta zelite da vidite? Neki manastir, spomenik, muzej, predstavu, koncert?
Da znate za neki dogadjaj ili zanimljivost u vasem gradu koji bi bio zanimljiv ostalima?
Znate li nekog ko je zanimljiv i koga biste upoznali sa celim svetom?
JAVITE SE!
Ja nisam nikakva turisticka agencija, ali s vremena na vreme organizujem jednodnevna putovanja, ALI samo u Srbiji i pod uslovom da niko do sad nije vodio na taj put!
A sad najbitnije:
Da bi vas motivisala da podelite sa mnom vasu tajnu, odlucila sam da svakog meseca troje najoriginalnijih nagradim besplatnim putovanjem!
Cim se javite ovde, ja vam odgovaram na vas mail da mi bolje pojasnite vas predlog.
Ja znam da sve moze biti bolje...
i znam da u Srbiji ima jos sta lepo,
a da nije Kalemegdan, Palic, ili Tara, gde smo,
verujem SVI bar jednom bili na ekskurziji.
Pomozite mi da i drugi saznaju ono sto vi znate.[/color]
Hvala, Aleksandra iz Novog Sada
Zanima me / sta Vas zanima?
Koga zelite da upoznate? Kapora? Tosevskog? Lepu Brenu?! Boru Corbu?! Nekog politicara? Nista nije nemoguce, oni su ipak samo ljudi?
Sta zelite da vidite? Neki manastir, spomenik, muzej, predstavu, koncert?
Da znate za neki dogadjaj ili zanimljivost u vasem gradu koji bi bio zanimljiv ostalima?
Znate li nekog ko je zanimljiv i koga biste upoznali sa celim svetom?
JAVITE SE!

Ja nisam nikakva turisticka agencija, ali s vremena na vreme organizujem jednodnevna putovanja, ALI samo u Srbiji i pod uslovom da niko do sad nije vodio na taj put!
A sad najbitnije:
Da bi vas motivisala da podelite sa mnom vasu tajnu, odlucila sam da svakog meseca troje najoriginalnijih nagradim besplatnim putovanjem!

Cim se javite ovde, ja vam odgovaram na vas mail da mi bolje pojasnite vas predlog.

Ja znam da sve moze biti bolje...
i znam da u Srbiji ima jos sta lepo,
a da nije Kalemegdan, Palic, ili Tara, gde smo,
verujem SVI bar jednom bili na ekskurziji.
Pomozite mi da i drugi saznaju ono sto vi znate.[/color]
Hvala, Aleksandra iz Novog Sada