Gde bi ste pre ziveli?

Sta su pljackali?Bolje je ziveo seljak u Srbiji pod turcinom koji uopste i nije bio tu,nego evangelista pod katolickom vlascu,ako se ne secas,sve do posle drugog svetskog rata,na imanjima po nemackoj su radili Knechten
Da je svim narodima pod turskom vlašću bilo bolje, ne bi se narodi dizali na bune. Sram vas bilo,...Karađorđe vam se sada prevrće u grobu! :fdlan:
Stvarno niste dostojni ni svoje časne i "hajdučke" istorije, kamoli da se poredite sa drugim narodima koji se Turcima nikada nisu "klanjali".
I Hajduk Veljko se prevrće u grobu!

Da je svim narodima pod turskom vlašću bilo bolje, ne bi se narod dizao na bune. Sram vas bilo,...Karađorđe vam se sada prevrće u grobu! :fdlan:
Pa zato sto su bili budale.Tako smo izgubili Kosovo,a zahvalni austrijanci su odmah krenuli da tlace narod,zabranili obnovu manastira
Karadjordje nije mogao da zna ono sto mi sada znamo,tako da je on nas junak kao i svi ostali

Nije zemlja za preporuku slazem se, ali prirodno prelepa zemlja kao i Grcka. Istanbul velicanstven grad, modernije izgradjen id mnogih evropskih gradova
Jeste,...zavisi čemu se diviš i u čemu uživaš u životu. Lepo je na Bosforu, ali je naporan i zagušljiv grad. Hrana im je užast, nisam tamo ništa mogla jesti.
U Grčku idem zbog toplog mora i lepih plaža,...jer svuda imaš lepih stvari za videti.
Generalno,...Srbija mi je daleko lepša i raznovrsnija zemlja. Jeste kontroverzna i nesređena, ali je lepa. Samo je postalo nepodnošljivo zagađen vazduh, to je strašno. I ljudi su iskreniji i bolji.
Lep narod i lepa zemlja.

Jeste,...zavisi čemu se diviš i u čemu uživaš u životu. Lepo je na Bosforu, ali je naporan i zagušljiv grad. Hrana im je užast, nisam tamo ništa mogla jesti.
U Grčku idem zbog toplog mora i lepih plaža,...jer svuda imaš lepih stvari za videti.
Generalno,...Srbija mi je daleko lepša i raznovrsnija zemlja. Jeste kontroverzna i nesređena, ali je lepa. Samo je postalo nepodnošljivo zagađen vazduh, to je strašno.
Gledaj, mozda mislis sto isto imaju budalu na celu, ali bar u Istanbulu ga ne vole uppste i tu i ne vlada. Turska je uvek bila ispred Balkana osim sto ih sad ovaj upropastio malo. Grcku zeznula siriza. Mi smo oduvek u kanalu bili. Mozemo samo Hrvatsku da izdvojimo koja malo odudara

Back