- Poruka
- 361.080
Da imate 5 dana, gde biste otputovali u Prag ili Beč? Posebno u vreme Božicnih marketa
I zašto u jedan od ta dva grada ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prag, treba izbegavati Bec dok traje Bozicni sajam.
Nije takva guzva kao u Becu, cini mi se, mada nisam bila u to vremeI Prag ima Božicni sajam
Da li je moguce da je Bec jeftiniji od Praga?Jeftiniji Bec, a tad je i novogodisnji koncert....ebiga, taman da se ispuca na njega para, ako uopste moze da se dodje do karata....
Da imate 5 dana, gde biste otputovali u Prag ili Beč? Posebno u vreme Božicnih marketa
PragDa imate 5 dana, gde biste otputovali u Prag ili Beč? Posebno u vreme Božicnih marketa
Šta fali Evropi? Uvek će mi biti draža od Amerike.Ma kakav bre Prag i Bec, kome je vise do Evrope?
Od cele Amerike "zadnji sprat u Nueva Yorku"New York
Kad može JJ mogu i ia
Pošto sam bio na oba, moram reći Beč zbog više izbora tj broja božićnih marketa i bolje klope na Weihnachtsmarkt-ima.Da imate 5 dana, gde biste otputovali u Prag ili Beč? Posebno u vreme Božicnih marketa
Zabunila se. Mislila je da je na politiciŠta fali Evropi? Uvek će mi biti draža od Amerike.
Tema - Prag.