Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
Kad bi mogli da birate gde cete da provedete jedan vikend u Srbiji koje biste mesto najradije odabrali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam tamo, prelepo je, bar sto se tice slapova!!!!!!jagodica:znachi nisam odgovorial..hm
pa kop, zlatibor ili novi sad naravno
ne znam, otvorila bih magazin i pogledala shta nude
lepo je videti slap reke Grze, to je ka istochnoj srbiji pade mi na pamet mozda paracin je blizu
ma...hotel avala
Shinoda:Bio sam tamo, prelepo je, bar sto se tice slapova!!!!!!jagodica:znachi nisam odgovorial..hm
lepo je videti slap reke Grze, to je ka istochnoj srbiji pade mi na pamet mozda paracin je blizu
ma...hotel avala![]()
Ali mislim da samo nas dvoje jedini ljudi na celom Forumu koji uopste i culi za tu reku (da ne kazem potok) :wink:
Jao cuti, neka zabit u istocnoj Srbiji!!!!!!!!!!jagodica:Shinoda:Bio sam tamo, prelepo je, bar sto se tice slapova!!!!!!jagodica:znachi nisam odgovorial..hm
ma...hotel avala![]()
Ali mislim da samo nas dvoje jedini ljudi na celom Forumu koji uopste i culi za tu reku (da ne kazem potok) :wink:
moguce
a gde je to tacno ja zaboravila, mene vodili sa skolom i planinarima
mortishaaa:NS zna se (8
P.S. thanx Kuliraza (8
Da ti nisi u proslom zivotu bila neki planinar?Alexandra9:Ne mogu odrediti tacno mesto... vise gotivim planinu nego more... tako da bi to bilo to...
Moze i Fruska Gora, mesto blizu nekog jezera... cista, netaknuta priroda... koja jos nije zagadjena od ljudi i tako...
ili...
Neko mesto u brdima ili planinama, blizu neke recice... voda me leci...
za pravi izlet da (;Alexandra9:Ne mogu odrediti tacno mesto... vise gotivim planinu nego more... tako da bi to bilo to...
Moze i Fruska Gora, mesto blizu nekog jezera... cista, netaknuta priroda... koja jos nije zagadjena od ljudi i tako...
ili...
ali ne da nece taj NS, nego ne znam (8Кулиража:Aman covece sta si zapeo za taj NS :wink:![]()
Pa sta fali? (: Volim ja svoju ravnicu, ali za izlet... ovo je savrseno...Кулиража:Da ti nisi u proslom zivotu bila neki planinar?Alexandra9:Ne mogu odrediti tacno mesto... vise gotivim planinu nego more... tako da bi to bilo to...
ili...
Neko mesto u brdima ili planinama, blizu neke recice... voda me leci...![]()
![]()
![]()
Ako ti se bas svidja netaknuta priroda onda poseti moj kraj, pa pravac na Durmitor i ona silna jezerca u 300 boja, a nista lepse od qliranja na livadi u prolece (mrzim nostalgiju.![]()
).
(; ma uzivancija...mortishaaa:za pravi izlet da (;Alexandra9:Ne mogu odrediti tacno mesto... vise gotivim planinu nego more... tako da bi to bilo to...
ili...
pa nije bas toliko grozno... izvlaci nas ova Fruska Gora... (:Keeper:novi sad i ravnica s.u.c.k.s .......
Alexandra9:Ne mogu odrediti tacno mesto... vise gotivim planinu nego more... tako da bi to bilo to...
ili...
Pa nikad nisam bio tamo coveche, ako ne racunamo proklete izlete na Petrovaradin, a cuo sam da je mnogo lepsi grad od Bg-a, a podjednako velik!!!!!!! :wink:Кулиража:Aman covece sta si zapeo za taj NS
Xexexe, pa nesto slicno!!!!! :wink:Кулиража:1h vozom ili 45min. biciklom...koji to voz prolazi kod tebe? Da nije onaj stari Cira na paru?
slozila bih se sa Tishmortishaaa:NS zna se (8
bleach:slozila bih se sa Tishmortishaaa:NS zna se (8kao i uvek
8)
pozic![]()
infidel:bleach:slozila bih se sa Tishmortishaaa:NS zna se (8kao i uvek
8)
pozic![]()
ma znam ja sto ona kaze NS
neke stvari se ne zaboravljaju tako lako
jel da?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tisha kako si mogla da ostanes onako hladna?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()