- Poruka
- 46.625
ja sam čuo da kupuju po Africiu stvari svetska elita kupuje masovno zemlju na novom zelandu
ja sam čuo da kupuju po Africiu stvari svetska elita kupuje masovno zemlju na novom zelandu
pa možda ovi najmoćniji...za neki srednji ešalon elite sigurnije rešenje je južna Amerika....verujem da svi oni imaju svoje podmornice
lose si cuoja sam čuo da kupuju po Africi
pa nie bas da bi iedva docekaodobro, ti bi jedva dočeko
sve u južnoj hemisferi je dobro rešenje...ja sam čuo da kupuju po Africi
Sta ima da se sklanja? evo kod mene se svako malo nesto pripucava u kraju, pucalo se u vreme ratova, pucalo se i pre ratova, koja razlika? Domaci folklor. A i isao sam nedavno da i ja malo pripucavam u streljani, da se nedajboze ne zbunim ako bude trebalo da se pripucava zaistinski. Znam da punim metke, da se ponasam bezbedno, da izbacim metak iz cevi, zakocim otkocim i rasklopim i ocistim pistolj i da gadjam. Sta ces vise? Cis' underground. Bum bum puc puc kalasnjikov kalasnjikov!Da nedajbože zapuca, u koju zemlju bi gledali da se sklonite bar na privremeno?
a umes li pasulj da skuvasSta ima da se sklanja? evo kod mene se svako malo nesto pripucava u kraju, pucalo se u vreme ratova, pucalo se i pre ratova, koja razlika? Domaci folklor. A i isao sam nedavno da i ja malo pripucavam u streljani, da se nedajboze ne zbunim ako bude trebalo da se pripucava zaistinski. Znam da punim metke, da se ponasam bezbedno, da izbacim metak iz cevi, zakocim otkocim i rasklopim i ocistim pistolj i da gadjam. Sta ces vise? Cis' underground. Bum bum puc puc kalasnjikov kalasnjikov!
Ako se sutra zarati,
sigurno neću k*rati,
neću na tebi ležati,
nego ću odmah bežati.
(Bora Čorba)
I ja mislim (ubedjen sam) da bi N. Zeland pao pod isti tretman sa Australijom, to jest anglosaksoncima.Novi Zeland je tamo prilepak Australije a Australija je imala neko učešće u ww2 tako da bi i oni potencijalno mogli da stradaju u nekom svetskom ratu ali južna Amerika je kontinent gde su uglavnom bežali nacisti i saradnici nacista nakon rata imali su neke tamo polufašističke režime ali nisu bili direktni učensici svetkih ratova
umem kakav oces - s meso, bez meso... imam i smederevaca umes li pasulj da skuvas
jak faktor belaca u ekonomiji i politici...nemaju visok natalitet...daleko ozbiljnije izgledaju u poredenju sa drugim drzavama u okruzenju...nemaju kriminal kao Venecuela, salvador ili Brazil...jaka vojska, koja je ustrojena po pruskom principu, gledao sam njihove vojne parade...sve je to neki moj pogled, nikada nisam bio tamo...šta te vuče tamo?
znaš Španski?
nacisti su bezali u juznu ameriku iz drugih razloga.. na prvom mestu zbog ekstradicije koja nije postojala a i mogucnosti da "nestanes" u sumama i zbog korumpiranosti sistema,Novi Zeland je tamo prilepak Australije a Australija je imala neko učešće u ww2 tako da bi i oni potencijalno mogli da stradaju u nekom svetskom ratu ali južna Amerika je kontinent gde su uglavnom bežali nacisti i saradnici nacista nakon rata imali su neke tamo polufašističke režime ali nisu bili direktni učensici tih svetskih ratova
ja sam imao šanse, neki naš mi nudio da budem u njegovom stanu u centru Buenos Airesa, sad mi pomalo krivo što nisamjak faktor belaca u ekonomiji i politici...nemaju visok natalitet...daleko ozbiljnije izgledaju u poredenju sa drugim drzavama u okruzenju...nemaju kriminal kao Venecuela, salvador ili Brazil...jaka vojska, koja je ustrojena po pruskom principu, gledao sam njihove vojne parade...sve je to neki moj pogled, nikada nisam bio tamo...
izvini kolega, sumnjam da si slican sa godinama, kao i ja...sad bi nam pricao o svojim iskustvima iz Argentine ili bi se javljao otudaja sam imao šanse, neki naš mi nudio da budem u njegovom stanu u centru Buenos Airesa, sad mi pomalo krivo što nisam
mozda je i starijiizvini kolega, sumnjam da si slican sa godinama, kao i ja...
Da nedajbože zapuca, u koju zemlju bi gledali da se sklonite bar na privremeno?
kako moji kazu, na CerDa nedajbože zapuca, u koju zemlju bi gledali da se sklonite bar na privremeno?
bukvalnoonda bolje na rtanj![]()