blondi:
... :shock: hm... topic zvuči kao da treba da se potučemo ja i sele
...elem sele biraj place and date :wink:
... ako mene pitaš, za forumaše bi bio najbolji
fiGht u blatu po mogučnosti na terazijama
Evo, da organizujemo:
blato moze, na terazijama da, ali u troli GSP-a ! :wink:
8) EVO MENE,DA SE VALJAM SA VAMA,TAKO DA VAM SADA NE DOSTAJE JOS SAMO 1 DOBAR FRAJER,A POST JA VREDIM ZA DVOJICU,IMA NAS DOV0LJNO 8) HA HA

HA
Obavezno napraviti jedan deo za njuskala i njegovu bi ekipu !

ops:
Nekoliko magaraca, cisto da stoje kao simboli !
Sa jedne strane da stoje i ponosno drkaju oni sto se hvale da to rade 6-8 puta dnevno (onako da stoje kao trubaci na dvoru, da upotpunjuju dogadjaj)
Sa strane jedan stand, na kome par volonterki objasnjava radoznalcima zasto zene moraju ponekad lazno da svrsavaju !
Avion koji prolece sa velikom reklamom DUREX PERFORMA !
"Pocetnica" naplacuje po 5 dinara svima koji hoce da vide glavic njenog decka koji je kao jabuka !
Nymphea moze da isprobava slucajne uzorke medju prolaznicima i ocenjuje sposobnosti beogradjana !
Kod cesme ce gojazni beogradjani da izloze svoje penise i dokazu da se sa povecanjem tezine ne smanjuju !
Svuda okolo bi bilo sve puno sarenih balona, golih zena i muskaraca, koji diskutuju i isprobavaju sve i svasta (jedini uslov je cistoca i kondomi).
Na velikom video bimu bi se smenjivale tehnike i poze, a zainteresovani bi ispred platna utvrdjivali gradivo !
E, ovo bi ja organizovao u Beogradu. Garantujem da bi bilo na CNN-u i da bi sledece godine bio najposeceniji festival na svetu.
ko je za ?
p.s. spomenuti nemoj da se ljute, sve je u cilju koreografije...